Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

cos mi odbilo i nalozylam sobie szampon koloryzujacy na glowe hihi niewiem co mi wyjdzie😭najwyzej jutro bede fryzjera szukac hihi

za 15 min przezyje szok swojego zycia hehehe jak pojde glowe umyc:O

ja sobie kiedys nalozylam rudy :P:P:P bez wiedzy mojego meza dodam ze jestem ciemna blondynka a z braku slonca w UK kolor mi sie zrobil mysi :P no wiec zrobilam piekny tycjan a maz malo zawalu nie dostal. boze jak sie wsciekl to tydzien sie nie odzywal :):):D

ostatnio podpasowal mi L'Oreal w duzym bordowym pudelku z zestawem do rozswietlajacych pasemek. jak mam byc szczera to tylko raz bylam zadowolona z koloru u fryzjera za ktory dalam 100 funtow :P a reszta tansza lub drozsza byla fuj. kiedys w Polsce zrobili mi zotlko - normalnie jajecznice :P:P:P teraz kupuje farbe do samodzielnego montazu i wygladam w miare naturalnie. wlosy sa po niej miekkie i lsniace i co najwazniejsze nie smierdzi tak jak reszta.

a wiecie na co ostatnio mialam ochote? (bo jak choruje to tak sobie najczesciej wymyslam co by mnie tu uszczesliwilo :) ) no i wymyslilam schabowe z buraczkami :) a ze nie mialam schabowych to zrobilam kurczaka. 2 dni za mna chodzilo i w koncu sie poddalam :)

ja tez mialam z Loreal:Pale kupilam ciemny blond-tez jestem naturalna blondynka -a wlosy mam prawie czarne😭

hm bede musiala fryzjera tu poszukac:Ojuz niewiem co gorsze:P ich farba mnie nie chwyta:Otutaj musza miec jakies inne farby😠

na moich wlosach kolor wychodzi ladnie, taki ciemniejszy blond ale duzo jasniejszy od mojego naturalnego. jednak kiedys przywiozlam ten kolor siostrze ktora ma naturalny ciemny blond/braz i wyszly jej duzo ciemniejsze niz mi. nie musze dodawac ze byla wsciekla

sluchaj mnie tez nic nie chwytalo. kupowalam szamponetki, i szampony koloryzujace blond i nic. nawet raz normalna farbe Garniera i tez nic. dopiero jak rzucilam sobie te ruda szamponetke a potem ostry blond Loreala to mi przeszlo i teraz wloski sie ladnie farbuja :)