hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 jak sobie przypomnisz nazwe to mi napisz hihi to tez sprobuje hahaha a co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 to nie sa typowe pasemka. dlatego nie chodze do fryzjerek, zwlasza polskich bo wygladalabym jak zebra :P:P:P najczesciej to maz mi naklada, ja tylko wybieram grzebieniem kosmyki i daje mu do malowania. najczesciej staram sie zeby byly bardzo nieregularne i roznej szerokosci to wtedy przypominaja moje naturalne pasemka jak bylam mala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 zaraz poszukam strony L'Oreala. jak nie znajde to napisze za jakis czas bo zamierzam znowu farbowac te mysie odrosty :P i napewno zrobie to za jakis tydzien lub dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ok dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 tutaj masz stonke farby ktorej ja uzywam. http://www.lorealparis.co.uk/minisites/couleurexperte/index.asp na dole masz wybor kolorow, ja uzywam drugiego. kiedys uzylam trzeciego ale byl ciut zbyt zolty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 nie wychodzi na wlosach tak zolty jak na opakowaniu :) mi sie podoba. nawet mama ostra przeciwniczka nienaturalnego bladu uwaza ze ten kolor jest ladny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 jeszcze raz dzieki:)korde ale jak teraz na te ciemne blond dam to beda rude:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 za stronke The best i na zdrowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 ech domowymi sposobami sie sprobuj poleczyc zrob sobie inhalacje (jak juz sama wspomnialas :D ) dobry jest na to nawet vick waporub- lyzke tego rozpusc w goracej wodzie , recznik na glowe ,glowa nad miske i oddychamy ! ewentualnie krople olbas oil a z ziolowych to wez saszetki rumianku , szalwii , miety i nawet mozesz wrzucic zielona herbatke zaparz i tez inhalacje sobie zrob Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 Hugolina jak robilas szamponem koloryzujacym nie na trwale to poczekaj az Ci sie zmyje bo jak na to nalozysz farbe to efekty moga byc rozne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 ja robie tez blondy (naturalna blondynka jestem) ale wybieram popielate odcienie albo bardzo jasne bo cieple odcienie mi nie pasuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 zawsze uzywalam l\'oreal ale podpasowaly mi ostatnio clairol- nie pokrywaja wszystkich wlosow jednakowo rowno tylko daja efekt naturalnych refleksow ale kusi mnie znow cos ciemniejszego - nawet braz poczekam chyba tylko az mi wlosy jeszcze roche podrosna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 Eternity jak chcesz ciemne hihi to oddam swoje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość the best men for a job Napisano Luty 11, 2008 kiedys myslalam o popielatym bladzie ale raczej sie w nich nie widze bo jestem z natury blada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 11, 2008 a to co????? pomaranczowa jestem??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 the best hihi moze sie pomaranczka zrobilas z tesknoty za tym rudymkolorem wlosow;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 moj facet szoku doznal jak mnie zobaczyl:Pech ja zawsze sobie cos narobie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 mam dzis jakiegos tasiemca:Ojem i jem az mnie brzuch boli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 ja tez jestem blada i mam jasna oprawe oczu i piegi na dodatek i dlatego w cieplych odcieniach to wygladam jak przasna babeczka ze wsi prosto z pola pszenicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 co najwyzej na zimny odcien moge rzucic cieple pasemka ale na odwrot juz nie bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 o! jaki mily fuksik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 Eternity palhihi pisalam z Pestka na gg a Ty mi stronke zabralas:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 ja tez mam piegi hihi najbardziej latem widac-jak slonko wyjdzie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 dzieki masz tu linke do tych butow bos na szopenie jakies czarne widziala :D http://cgi.ebay.co.uk/Fabulous-Ladies-Wedges-Heels-Shoes-Size-5-Brown-7437-R_W0QQitemZ310022209096QQihZ021QQcategoryZ63889QQtcZphotoQQcmdZViewItem tylko moje sa jasno-brazowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 no latem do slonka to widac najwiecej tych piegow :D moje jeszcze sa takie zlote bo niektorzy maja brazowe albo nawet wpadajace w szarosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 hihi juz na szopenie napisalam ze mi chba ta farba sie tez na oczy rzucila:P Eternity masz gg?jak tak wyslij mi na poczte nr:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 11, 2008 mam gygy zaraz posle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 pamietam ze jako dziecko wstydzilam sie tych piegow hihi i probowalam wybielic sokiem z cytryny hahaha Ale potem stwierdzilam ze to dodaje urody:) hihi w koncu nie kazdy ma nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 11, 2008 a ja mam tylko pare na nosie wtedy hihi wiec jeszcze nie jest tak zle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach