hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 heheh zesikam sie z tych opowiesci:D ten z historii mial ciagle pryszcze ogromne na gebie:dwiec kiedys zostawilismy na biurku katalog z oriflame otwarty na produktach na tradzik:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 moj kolega tez mial problem jak wpadl w oko facetowi na studiach. trzeba przyznac ze kolega niczego sobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 eheheh mialam wiecznie przeboje w szkole:Dnauczyciele na bank mnie do tej pory pamietaja:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 to bylo zycie :D a teraz? eh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Jestem osobista podkladka the best:P pal hahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 mnie tez :) jak po roku przerwy wrocilam do tej samej szkoly do studium bankowosci to byly numery. czytaja liste i ... a co ty tutaj robisz??!! fajnie bylo jak czasami prowadzilam lekcje bo babka od finansow wypadala na fajke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 The best moi nauczyciele mnie pamietaja ale z innych wzgledow jak robilam numery to tak zeby mnie nikt nie podejrzewal :P mialam \"stanowisko\" powazne w technikum i moj ojciec tam pracowal :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ja mialam fajnego ksiedza w klasie:Dbylam w zenskiej klasie a ten zawsze wyperfumowany hihi jak mowil to patrzyl gleboko w oczy i byl mlodziutki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 oj Eternity to bylas pod lupa hahahahaha W podstawowce nie chcieli mi swiadectwa wydac bo zbilam lampe heheh i nie zaplacilam:P ale swiadectwo mam:D a za lampe nie dostali kasy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no ale wlasnie w mysl zasady - pod latarnia najciemniej ;) ja sie nie wychylalam ani mnie nie podejrzewali no bo \"corka pana K taka mila,sumienna i wogole\" :P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dziekuje osobistej podkladce @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 oo hihi The best dzieki Eternity to ty taki aniolek -a rozki pod wloskami schowane:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 NO NIE TYLE SIE MECZYLAM Z BUKIETEM A TEN WYSZEDL W DRUGA STRONE beksa]beksa]beksa]beksa]beksa]beksa]beksa] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 nawet beksy mi nie wyszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 pogoni mnie ktos do roboty?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 licza sie intencjea to nazwiemy sztuka:Dzawsze mozna po swojemu interpretowac:Di znalezc sensy ukryte;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe mnie tez musi ktos pogonic:Pbo cos sie zaklinowalam hahaha i ruszyc mi sie nie chce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ba! zeby tylko rozki! ogonek tez ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 anyone?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ha ha same lenie tu siedza :):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 a szkola w wiekszosci byla meska wiec jako dziewczyny mialysmy i tak lepsze chody ;) dopiero od naszego roku zaczelo rzybywac kobietek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 The best no ja to akurat nie mam nic do roboty (oprocz prasowania , powieszenia prania i poodkurzania i pozniej zrobienia obiadu :P ) to se siedze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dobra ide robic herbatke i jak ja wypije to sie zbieram :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ja jeszcze kawe siorbie :) zimna juz troche ale jakos dam rade :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Eternity hehe ja tez taka sama bezrobotna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 to tak jak ja (ambitne robienie uszek, pranie, sprzatanie sypialni ze stosu prania na suszarce :P) dobrze ze nie prasuje chyba ze mam spodnie z kantem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wiecej chlopow mialas?to fajno heheheh:D dopiero niezle jaja robic mozna:D ja zawsze z chlopami trzymalam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 ej no ja dzisiaj lazienke posprzatalam:dwiec juz jest cos:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 ja sie rozleniwilam od przedwczoraj :P wczoraj mnie troche w domu nie bylo i jakos zeszlo (gary musialam myc sama wczoraj sie zaden nie domyslil :o) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach