the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dobra spadam szukac fotki :) na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no prosze ! mowilam ze nowy czajnik nam rosnie :D masz za stronke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 sprawdzam co mam na kluczu USB bo fotki sa na drugim laptopku wiec bedzie troche zabawy z kopiowaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 my jestesmy cierpliwe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 wykorzystam to czekanie na wrzucenie obiadu do piekarnika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ale......... ale........... ale............. prosze zachowac je dla siebie. juz pare znalazlam i zaraz bede wysylac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe znow ziele wreczam:) Eternity wyslesz the best moj adres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 the best no dla siebie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Eternity co dzis podajesz?bo niemam pomysla:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 Smiley poogladalam sobie Twoja ekipe z pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 akurat jak chcialam kopiowac maile to sie kafe zawiesila :P probuje jeszcze raz w miedzyczasie poszukajcie sobie Emilia / Bristol do czasu odebrania zdjec mozecie obstawiac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dalej nie mam adresu hugoliny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehehe jest 11:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 ulatwiam - nie mam zdjecia. ciekawe ile jest bez fotki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 wysylam ale cos wolno idzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 hehe to Cie mam:D hihi a ja fotki przegladalam hahah miasto w pl-lublin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 poszlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 wlasnie sprawdzilam - bardzo latwo mnie znalezc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to co wysylac Ci tam zaproszenie?ale ja dalej niewiem jak wygladasz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 huglina - niezle ale nie bylo trudne :) fotki poszly ale nie do ciebie bo.......... nie mam maila :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 pewnie - dawaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 wyslalam hihi chyba do Ciebie -zobacz pisze ze jestem z Belgii:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to moze maila potem Ci eternity wysle-ja nie moge Cie wpisac-cos mi tam blokuje nooo:( i wtedy mi prosze fotki wyslac-bo Ty juz wiesz jak wygladam hiihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 uufff dodalas :)czyli dobrze wyslalam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 dzieki za zaproszenie. zastanawiam sie tylko kto dopisal ten komentarz do profilu o detektywie:) czyzby to Izunia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 musze sie za to prasowanie wziasc:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no kobieto przeciez ci tlumacze ze musze miec maila!!!!! jak ci fotki wysle przeciez nie zalacze do wiadomosci na nk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 nie hihi to jest dziewczyna z innego topiku heheh mieszka tez w Belgii:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no i prosze bardzo, stronka a co : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 lap ziele a adres wysle Ci napriva na NK :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach