the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 aha :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 kurcze zaraz naprawde spadam gotowac obiad :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 sprawdz priv na Nk wyslalam adres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 a ja niewiem co mam dzis ugotowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 i musze isc zaraz prasowac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 powaznie spadam. do zobaczenia wieczorem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 smiley - mam Cie! :) wyslalam zaproszenie :) teraz lapiemy eternity :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 mam juz fotki:Ddzieki sliczniutka jestes:) ja tez chce moje blond wlosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity tez szybko znjadziesz w moich kontaktach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 :(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 tak na 95% eternity ma inicjaly E O i pochodzi z Boguszow-Gorce :) ale nie bede sie wyglupiac jak to nie Ty eternity wiec czekam na potwierdzenie :) ale teraz NAPRAWDE UCIEKAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 hugolina - dzieki jak poszaleje z photoshopem to dopiero bede sliczna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to ona :)hihi a ja dalej niewie co na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 heh no jo The best :D znalazlas! za bardzo ulatwilam Ci z tym Telford :P ide zajrzec na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2008 to ja ide prasowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 Hugolina ja do ziemniaczkow dzis robie rybke w sosie smietankowo-koperkowym(sos oczywiscie z torebki :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 The best odebralam :) i sie powtorze jak w mailu - milo Cie widziec :) to ja sprobuje Ciebie wylowic na NK i wysle zaproszenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 no i poszlo zaproszenie z NK :) ide zajrzec do piekarnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 smiley - intuition :) dziekuje za maile, zaproszenia oraz na ohy i ahy na moje foty :) smiley - jaki ten swiat maly nieprawdaz sasiadko? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 eternity nie uwierzysz ale w zeszlym roku mialam identyczna fryzure :) tylko przerazliwie zolta :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 wracam do barszczyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no co nikogo juz nie ma?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hehehhe znaczy sie taka krotka? a zolte tez mi sie zdarzaly jak wracalam z brazu na blond kiedys nawet ktos mnie nazwal \"yellow submarine\" :P a ktos inny nazwal mnie nawet swoim sloneczkiem :D wtedy mi sie to podobalo bo i ten ktos mi sie podobal ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 zapomnialam dodac ze jestescie wszystkie sliczne laski i wygladacie milo na zdjeciach, w zyciu bym sie po was nie spodziewala tego o czym tu piszecie na forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 w sumie to wpadlam na chwile bo obiad mi dochodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 yellow submarine - super!!! mnie rodzina nazywala kurczak :P nawet nie kurczatko ani kurczaczek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 hahahha bo ten mily wyglad na fotach to tak dla zmyly ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 no i nastepna stronka moja. trudno :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Luty 15, 2008 to tak jak ja :) dobrze ze chociaz na fotkach robie dobre wrazenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2008 buahahah jakie \"trudno :( \" ciesz sie bo ziolo za to dostaniesz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach