Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

ja tez ide bo obiad jak tak dochodzi to jeszcze gotow mi wyjsc :P do potem🖐️ w takim towarzystwie nie trudno o uzaleznienie :)

eternity daj spokoj z tym ziolem. takiej ilosci ziola to nawet ja nie wciagne przez jeden dzien :( nie mowiac ze juz zjadlam rano dobra sterte ciasteczek :D zaraz legne upalona na kanapie a maz bedzie padal z glodu :P

to nie jaraj juz ino zapasy rob ! ;) bedziesz miala co rozdawac w razie jak jednak stronka nie bedzie Twoja ;) hahaha czy ja mowilamze juz ide ? :P ide ,ide! :D poszlam :P

na slodko-kwasny to ja ostatnio mam niezawodny przepis - wiem na ktorej polce w sklepie stoi :P:D

uncle ben\'s tez :) raz kupilam jakis inny ale nie pamietam nazwy , w kazdym badz razie pamietam jak wyglada i po niego juz nie siegam kurcze btw dawno nie jadlam wlasnie \"chinszczyzny\"

a ja sobie polakalam:( depreche mam na maxa siedze w domu-chce oisc na jakis kurs ale niewiem jaki:( a jak pojde to i tak polowy nie zrozumie:Pech taki life:(

Hugolina :( 😘 🌼 a jakis kurs co moglabys z domu przez internet albo co? ze slownikiem w reku moze jakos latwiej? nie mam pojecia - angielski jednak latwiejszy...

wiesz poki nie pracuje myslalam zeby sie z czyms jeszcze podszkolic-aleniewiem z czym zreszta sa tam fochowe pojecia i pewnie nie zakumam dosc mam kiszonki w chacie:Pchce do pracy😭

tosz mi sie zebralo :( jeszcze jak przeczytalam ze mialas zolte wlosy jak wracalas z brazu do blond to sie bardziej podlamalam:Oja nie chce byc kurczak:P

i znow mam ochote na ciemne :P wczoraj w superdrug zakotwiczylam na dluzej przy polce z farbami :) ale sie nie skusilam na razie ;)

tja ale tez szampon nie puszcza:P ja sie nie nadaje na kiszonke-ja musze do ludzi hihi dobrze ze Wy jestescie:Dbo bym chyba zawriowala:O

ja juz sie troche przyzwyczailam do tych ciemnych i mysle co teraz na to zrobic?jaki kolor:O

ech nie zwariowalabys :) 😘 a moze zrob sobie ciemne z jasnymi refleksami? tak dla odmiany? wydaje mi sie ze pasowalyby Ci rownie dobrze ciemne jak i jasne :)