Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 Eternity ja lubię jeszcze chodzić do kawiarni firmowej Nescafe.....robią tam pyszne kawy jakie tylko sobie zażyczysz.....są zwykłe z mlekiem,smakowe,mrożone,latte itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 aaaaaaaaaa u mnie nie ma :( ale smakowe wiem gdzie maja i jest male stoisko z takimi na markecie orzechowa mi bardzo smakuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 ale najlepszą jak do tej pory kawę to wypiłam nad morzem w takiej budce od Araba na Helu......mrożona,cała szklana i przepyszna!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 hmmmmmm ja chyba jeszcze nie pilam swojej najlepszej wszystkie dobre ale nie zeby rewelacyjne ale wiem gdzie pijam najgorsza kawe :o u kolezanki :p zawsze krzycze zeby siedziala i sobie sama zrobie , ze sobie sypie tak na oko itd i cholera zawsze ona albo jej maz robi bleeeeeeeeee juz rzadko pijam u nich kawe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 stukne sobie jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 i pukne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 hahahaa....rozumiem cię!!!! jak jestem u kolezanki to zazwyczaj dostaję lurowatą,chociaż krzyczę że mocną chcę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 i stronke wezme jak czajnikow nie ma :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 i rozważaniami nad kawą otworzyłam nową stronkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 no w tym wieku w cuda wierzyc ??????????!!!!!!!!!!!!!:p goopia jestem :P:D masz czajniku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 się nie czaiłam....ale stronkę złapałam hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 gdybym się czaiła to posta krótkiego bym napisała :P ale ziółko chętnie przyjmę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 hahahah taaaaaaa ;):D u kolezanki to nawet lura nie mozna nazwac tej kawy , nie wiem czemu taka niedobra :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 może to kawa typu - jakość Tesco ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 hahahahah mozliwe ;) w tesco robia czesto zakupy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 ja to kupuję żwirek dla kota - jakość Auchan....tylko że dla fretki kiedyś mu kupiłam taki najdroższy,sylikonowy.....ale przynajmniej w moim przypadku to gorzej się sprawdzał niż ten najtańszy.....może i wilgoć dobrze pochłaniał,ale zapach już nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2008 za stronki dolaczam sie klubu pijacych kawy rozpuszczalne:D Kawa mrozona pilamnajlepsza w swoim miescie w pl-mam tam swoj ulubiony pub:D a tu uwielbiam ta kafeverkeerd-z duza iloscia mleka-do tego dostaje zawsze kawalek ciasta i loda-dzis wlasnie taka pilam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 hehehhe no to witaj w klubie Hugo ;) noooooo nie zawsze najtansze najgorsze ale sa i rzeczy na ktorych nie ma co oszczedzac , jak dobra kawa na przyklad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 28, 2008 kawę lubię dobrą :D A mojej fretce żadna różnica na co się załatwia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2008 hihi Izunia i tak do jednego sluzy heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 28, 2008 heheheh no co racja to racja :D dobrze ze fretka nie wybredna ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 28, 2008 dobranoc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 29, 2008 Robie kawkę i zabieram sie za czytanie Was - mam zaległości ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 29, 2008 Kawka - mój ulubiony afrodyzjak :) piję za dużo i za mocną i zoładek mi pada:( kilka miesiecy temu pisałm Wam że przesadziłam z kawą i chorowałam tydzien, potem jeszcze 2 tygodnie wytrzymałam bez kawy ale normalnie delirkę miałam :( z pełną tego świadomością oświadczam że narnolmalniej w świecie jestem uzalezniona !! zazdroszczę tym którzy nie muszą budzić sie kawą, może to moje niskie ciśnienei też na ten głód kofeiny wpływa. Nescafę to mój M pija, ja tam wypiję wszystko byle gęste i nie kawśne:) kawa jakośc tesko - to już wole redbulla! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 29, 2008 witam się i od razu za ziółka dziękuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 29, 2008 Anna ja też mam niskie ciśnienie....kawą się budzę,bo inaczej to drukowanymi literami do mnie trzeba mówić! :P Jak do tego jest niskie ciśnienie na dworze to ja po 3 kawach potrafię dalej tak ziewać,że mało szczęka mi się nie wywichnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 29, 2008 Problemów z sasypianiem raczej nie mam....powiedziałabym,że wręcz przeciwnie.....mam problemy aby film wieczorem do końca obejrzeć hihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 29, 2008 Izunia 30 :) Jak bym o sobie czytała:D Problemów z zasypainiem nie miewam w ogóle, najlepsze jest to ze ja jeszcze kawy nie dopije a już sie po fotelach snuje popołudniu mój M to tak sie śmieje ze mnie że film rozpoczynam z kawą a kończę chrapiąc, naprawde muszę sie zmuszac żeby cos obejrzec - no dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 29, 2008 czyli stwierdzenie - znowu padłaś jak kawka jest ci znane? ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach