eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 hehehehe jedynego pecha to najwyzej mial dzis moj maz bo go ostrzyglam troche nie tak jak chcial :P:D ale nie myslcie ze sie ludziom teraz pokazac nie moze ;) po prostu boki za krotkie mu zrobilam ,chcial dluzsze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 no ja ponoc sie urodzilam z soboty na niedziele w nocy :D:D:D:D ;) czasem mnie dopada len ale z reguly raczej sumienna jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 moja corke urodzilam z soboty na niedziele w nocy hihi czasem tez ja niedzielny len dopada;)szczegolnie jak ma swoj pokoj posprzatac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 hahahhah do sprzatania pokoju przez dzieci to im urodzenie w niedziele niepotrzebne zeby tego nie zrobic od razu i jak nalezy ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 starsza urodzilam w czwartek a mlodsza we wtorek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 ja podobno sie urodzilam w czwartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 http://kalender-365.de/kalendarz.php?yy=1978 tu mozna sobie sprawdzic daty wstecz :) z tego co widze to sie chyba mamie przeinaczylo albo ja zle pamietam jak mowila bo z tego kalendarza wynika ze jak juz jakiejs nocy sie urodzilam to bardziej z niedzieli na poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 dzieki:)moje sie zgadza ze urodzona w czwartek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 z ciekawosci sprawdzilam kiedy sie moj urodzil:Dhe wiedzialam w niedziele heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 moj w piatek - pewnie dlatego taki \"imprezowy\" ;):D moj Tato tez z 13 ale listopada i sie okazuje ze tez byl poniedzialek jak u mnie :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 aaaaaa jeszcze nie dobranoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 13, 2008 z ciekawosci policzylam czy to juz :D teraz sie zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 :) Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Eternity za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 a ja to zawsze słyszałam,że się urodziłam w dzień targowy i dlatego ciągle gadam jak ta przekupka na targu hihihihihi urodziłam się we wtorek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 :) dzieki za ziolko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 hehehe Izunia przekupko ;):D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 to ja tez powinnam sie we worek urodzic bo tez ciagle nadaje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 14, 2008 Izunia tu tez dam bujiecik z okazji imienin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 hihi pierwsza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 dzień dobry po małej przerwie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 16, 2008 Hugolina dziękuję za bukiecik imieninowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 :) Eternity,Annna gdzie jestescie????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 dzień dybry!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 jezdem ,jezdem :) weekend mialam zajety a wczoraj spiacy dzien i do lapka nie dotarlam a i tak w ogole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 i trzeba ponabijac bo stronka juz za dlugo jest ta sama ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 no to stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Czerwiec 17, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach