Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Eternity specjalnie dla ciebie a prywatnie nie można iść do gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 aaa....i żeby idea topiku nie zginęła to nabiję :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Izunia:D Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 stukne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 pukne:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 masz za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 to ja sobie nabiję na pocieszenie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 przybiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 i dobiją mnie [zwierzęta me] :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Izunia zapal bedziesz miala wiecej energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 stuk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 kto tam?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 hipopotam ;):P masz za stronkę Hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 i reszta dowcipu : -kłamiesz! -otwieraj chamie , zomo nie kłamie! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 hehe dobre:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 też tak znam :P ale zaczęłam już od hipopotama :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 a ja nie znalam zadnego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 klikne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 a ja was przebiję :P u weta 200 zł zostawiłam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 stukam i macham zrobiłam kilka testów i nic nie wychodzi wiec mnie z przychodni wywala z hukiem. Kupuję te wczesnowykrywające ClearBlue, one sa raczej dobre. Anemii raczej nie mam, nie wiem co sie dzieje, poczekam jescze i sie porozpieszczam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Izunia 30 czasem warto zostawić, jak to mawaił mój dziedek "szkoda na użytek idzie " :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 stuknę jeszcze raz;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 i jeszcz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 aaaa stronka moja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach