Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 walę!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 boksuję!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 :) Hugolina za stronkę Dea pomalutku i do przodu i za chwilę będziesz miała podłogi i brak pudeł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 biję!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 coś mnie ten nerw nie puszcza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 Izunia zrób sobie jakiś prowizoryczny worek bokserski (chyba że masz prawdziwy ;) )i może tak ciśnienie trochę zejdzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 2, 2008 ale tu grozno bylo hhii;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 a co !? niech wszyscy widza ze z nami lepiej nie zadzierac ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ooooooo jaki surprise :D Hugolina trzeba bylo policzyc czy to juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 :) Eternity nie chcialo mi sie wczoraj liczyc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 najpierw się przywitam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 a teraz zioło dla Eternity za stronkę wręczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Witam, dziewczyny z UK pomocy!! potrzebuje jedną z telefonem stajonarnym bo musze zweryfikować konto ebya, tzn oni dzwonią do 5 minut od prośby i podają 5 cio znakowy kod (cyfry i znaki) proszeeeeeeee tu moje gg 6249590 dajcie znac która bedzie tak kochana i poświeci mi 5 min?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 i stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 aniu, ja moge. potrzebujesz jeszcze? Eternity bo dawno nie dawalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Dea erw tak, będę Ci bardzo wdzięczna, jakos sie musimy zgrać, moze napiszesz do mnie na gg? 6249590 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Aniu, nie mam gg i jestem w pracy. wysylam numer telefonu na twojego maila dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 tak, dziękuję andzia-osw@wp.pl to ja wpisuje i powinni zadzwonic za 5 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 andzia-osw@o2.pl tan przepraszam ale namieszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 dobra, wlasnie wrocilam z toalety to moge teraz siedziec i czekac ;) a ten numerek to tez ci na maila przesle, dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Dea Erw tak dziękuję kochana !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 dobrze ze sie dogadalyscie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 a nie beda sie pytac chociaz o ime? twoje? mam sie podszyc??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 czatuje na poczcie non stop :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ta automat dzwoni ale moge ci przesłać wszelkie namiary na poczte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 dzwoni automat i podaje te 5 znaków 2 razy i tyle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach