Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nooooo, z automatem to jo sie dogadom!!! nic nie dzwoni :o ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nie dostałam maila z Twoim numerem :/ wysłałaś? i kierunkowy musi zawierać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 to może na wp aspley@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nie mam żadnego maila:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nio:( kurcze skoda bo nie mam znajomego ze stacjonarką, jak na złośc wszyscy komórkowcy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ooo i stronka wpadła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 wyslalam na obie, sprawdz w spam'ie lub junk e-mail.... czasami mnie myla ze smieciem hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 nawet spamu nie mam:) to może skype? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 juz mi pomysłu brakuje;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 poszłoooooo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Ania, numer dla ciebie 4336 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Dziekuje, dziękuje kochana jak ja Ci sie odwdzięcze??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 eee, tam, dawaj kwiatka i juz! :) nie ma sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ide do domciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 to ja obu wrecze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 ide do domciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 Dea Erw D.Z.I.Ę.K.U.J.Ę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 3, 2008 trzaskam:)moze Eternity uslyszy hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 bry:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Smiley:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Smiley, od czego taki bol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 no to kieliszeczek i siup do lozka!!! na polepszenie, sama zaczynam byc pociagajaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ja tez sie napije:D to nauka szybciej podjdzie:) I_II_II_II_II_II_II_II_Iskromnie poleje:) Smiley a moze to zatoki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 wszystkim macham!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 ależ tu wczoraj akcja była!!!!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Ania dla ciebie za stronkę i dla Dea za pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Smiley ty idź do lekarza zamiast prochy łykać!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 łap za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 Smiley jak to zatoki to co ci pomoze paracetamol:P wygrzej sobie glowe !!zrob inchalacje w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 4, 2008 najpierw się kocimiętką wysmaruj,aby chciał leżeć ;) koty podobno lubią jej zapach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach