Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Ania i za stroinkę łap kwiata (zioła na wszelki wypadek ci nie wręczam) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 to ja też nabiję,aby następny test już coś pokazał :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 i jeszcze podbiję!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 no i ja lape przyloze i macham do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 trzasne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Anna ja dam ziolo lecznicze;) Dea koope lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 :D dzięki za ziółka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 zioła bym nie przyjęła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 upa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 Jeszcze raz jaaaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 to ja też jeszcze wieczorem puknę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 i ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 8, 2008 nudzi mi sie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 dzień dobry!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 hello, guten tag,bonjour,buongiorno,buenosdias,boker tow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Anna za stronkę - to nie weed ;) Dea nas odwiedziła na chwilkę widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ania a może Ci się @ spóźnia bo bardzo byś chciała żeby nie przyszła ? podświadomie ją \"zablokowałaś\" ? albo testy jakieś do bani :P przeterminowany sort :P;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Hugo wydaje funciory ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 eternity1302 chciała bym żeby nie przyszła :D a testy mam z różnych sklepów i ichniejszy bootsowy tez kupiłam i nic, więc się rozpieszczam ile wlezie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 hehe mi sie na tą pogode nawet wydawać nie chce ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 nowa stronka by siadła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 no dopiero przyszła i już za stronkę się wzięła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 spokojnie :) będzie dobrze :)silna ekipa trzyma za to kciuki pamiętasz jak pisałyśmy że zajęło nam to trochę czasu (mi akurat 3 miesiące) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 eternity1302 hehe no udało sie z tą stronką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Nam to zajmie pewnie więcej, bo mjego od poniedziałku do piątku nie ma i tak do grudnia, więc regularne staranka od stycznia zaczniemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 9, 2008 Ania za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach