hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Annnna:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Dziewczyny dory krem nawilżający do twarzy dla 27 latki z cerą hmmmm mieszaną (T) polećcie (dostepny w UK :D ) podpowiecie coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Annna ja mam krem nivea na dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Muszę poczytać o tych kremach nivea bo lubię ich zapach na nawet ( o cudo!!) mnie nie uczulają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 czy to ten ?? http://products2.nivea.com/products.php?page_id=260&lan=pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 macham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 ja muszę mieć krem matujący,bo inaczej to za latarnię morską mogę robić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Izunia 30 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 :D:D:D dobre:) nie moge znalesc odpowiednika tego kremu na stroncha uk:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Izunia:D tak mam taki:)jest jeszcze na noc:) Nivea ma to do siebie ze prawie wogole nie uczula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 podbije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 u mnie teraz tylko 11 stopni:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 sukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 klikne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 gdzie czajniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Hugolina łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dziś mi 15 000 na liczniku stuknęło,więc driny i tu postawię :D \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Izunia dzieki to za Twoj limit:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 i może troszkę szampana jeszcze do trgo ;) Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 hehe teraz juz moge wypic-bo juz nie bede dzis prowadzic:) to jeszcze sypne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 dzięki za zioło zasuszę je sobie na zapas ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 troszku sobie nabiję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 Smiley dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 15, 2008 bry :) i tu zioło za limit Izuni zostawię i Hugolinie za stronkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach