hugolina 0 Napisano Wrzesień 22, 2008 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 To ja stukam we wtorek, po ubładaniu pani urzędniczki (bo w piątek mają busy day i chciała nas umówic na poniedziałek, a żywej duszy w urzędzie nie było) przebrnęlismy przez formalności i wybraliśmy sobie 25 pażdziernik godź 14.00 na nasz ślub :D:D:D polewam z tej okazji } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 ale mamy stronkę 666 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Jeszcze raz pukne, ja nienawidzę pająków i usówam je przy pomocy odkurzacza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Stukam jeszcze raz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 poczaję jeszcze troszkę:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 i jeszcze raz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 i jeszcze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Annna:D tu za stroneczke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 a tu daje ziola na ostatnie tygodnie wolnosci;) ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ no i GRATULUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 w ten nie najpiękniejszy dzień Ania za stronkę i gratulacje za załatwienie formalności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 i za limity i tak dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 bleeeeeeeeehhhh pająki :o wczoraj szukałam w necie info na ich temat bo u nas w domu łażą takie wielkie , około centymetra mają długość samego \"ciała\" a do tego jeszcze wstrętnie owłosione nogi :o się okazało że to typowy pająk DOMOWY bo myśleliśmy że one gdzieś z zewnątrz przyłażą a że biegają to znaczy że mają okres godowy i samiec szuka samicy bo zwyczajnie w ciągu reszty roku raczej ich nie widać bo nie potrzebują za daleko wyłazić z kryjówek mają pecha bo u nas za mocno się nie rozmnożą bo już kilka martwych ciał zostało wyrzuconych za okno :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Tak Was czytam i czuje jak mi cos po plecach łazi - oczywiście nic tam nie miałam ale ile sie własnych pleców naklepałam i naobrascałam jak pies za ogonem to moje :D zmieńcie temat wstręciuchy bo osiwne !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Ania robi się !!! nie odmówię bo nie chcę żeby mi myszy co zjadły ;) (tak na wszelki wypadek ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Eternity:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 heheheh :p a u mnie nadal nic nie wiadomo, chyba jutro pójde pod igłę i tak sie skończy :D ale sie boje, kurcze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Annna na odwage:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 nie wiadomo ale się staracie więc to prawie jakbyś już była więc ja wolę z odmawianiem nie ryzykować ;):D a igła nie taka straszna ;) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Ania GRATULJĘ!!!!!!! na okoliczność ustalenia daty ślubu i zdobycia stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Izunia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 jeszcze dzis nie stukalam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 kobietki uciekam do sklepu i bankomatu, mam nadzieję że juz po raz ostatni w sprawie paypal wrrrrrrr :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Annna powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 komu trzeba ;) Ania powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 klik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 23, 2008 Ania trzymam kciuki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach