Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 tak sobie oglądam emonki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no dla mnie to nie jest normalne, bo ja nie jestem typem sprzątaczki domowej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 tu jest wc odzielnie i nie pasuje mi to, lubię własnie duże, przestronne łazienki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no ja jestem za równouprawnieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nie przejdzie u mnie, że jak baba w domu, to już ,,musi,, ona sprzątać i latać na szmacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no jest ogromny, bo dopiero co zrobiliśmy wc w płytkach już na tip top i co? teraz to rozwalać? szkoda kasy, z którą i tak krucho... inne pokoje czekają na wykończenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 mąż pracuje, ja zajmuję się dziecmi - tak wyszło, wcześniej pracowałam, ale nie znaczy to, że jak siedzę w domu, to mam jeszcz zasuwać z resztą, bo on aż pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 wcześniej pracowałam i też zasuwałam w domu - powiedziałam dość! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 faceci są cholernie wygodni jak się ich za nie weźmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Bardzo mi to pasuje, że stronki zaczynasz :D łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja też lubię sprzątać ale nie na okrągło :O Wszystko się nudzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 w dodatku jak robi to ciągle tylko jedna osoba, znam ciekawsz rzeczy któe mogłabym w tym czasie zrobić :) a bałaganu nie cierpię ani brudu :O fuuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no szkoda, żeby jeszcze piloty im pod nos podawać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a mój zasówa równo ze mną i nie ma że coś tam, i całkiem dobrze mu to wychodzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 moich synów też uczę, ze wstydu bym się spaliła, jakbym wychowała takiego ,,fotelowca,, :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 nawet mały ma już swoje obowiązki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a czy ja mówię, że jest? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 To Ty go nie wiem dlaczego, tłumaczysz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 napiję sie herbatki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 zostawic je na chwile to napierdola;) mata za stronki ide czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ależ zapach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 Lenka, ale ja ogólnie piszę, nooo może z lekkim skrętem ku mojemu ;) ja nie piszę o twoim mężu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2008 :) no Wy serca nie macie tyle napitolić !!! nie będę czytać :P:P:D macie za stronki komu się należy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a wyjątki są wszędzie i do nich nie nawiązuję , bo to teamty ,,morze,, :D każdy w jakiejś sferze jest wyjątkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ja ciągle piszę o sobie, o swojej niechęci do sprzątania :) A facet wynikł jako dodatek do tego tematu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 a tak nam się rozgadało i jakiś taki duecik sympatyczny stworzyłyśmy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 herbatka... mniam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no i mało brakowało a bym bułke tartą do cukeirnicy wsypała :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 kiedyś już wsypałam płatki owsiane bo sie ze szwagrem zagadałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach