Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 gdzieś mi uciekło słowo ,,nauczyć,, albo ,,robić,, w każdym razie któregoś z nich w odpowiedniej formie mi brakuje w wypowiedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 moj kot nauczony jak pies:Dna dworze sie zalatwia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 ide stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 jeszcze tylko zerknę na cyferki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 one mnie przy zyciu trzymają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 2, 2008 dla nowego zaliczacza stronek ;) brrrrr zimno mi w nogi -idę po skarpety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 20915 ach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 siemka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 idę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Smiley:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 jaka cisza nastala hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 Emmi pewnie kibel szoruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 i co słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 wyszorowany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 błyszczy się jak ta lala... co? za błogą ciszą tęsknicie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 no to na razie się odmeldowywuję, bo pouciekacie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 2, 2008 w brzuchu mi burczy:Oide jakis obiad zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 ale napierdolone!!!!!szok!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 nie przywitałam się już się poprawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 a mnie dziś na kafe nie chciało wpuszczać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 więc kawę wypiłam ręczniki nastawiłam.psa na pocahontas uczesałam......jeszcze taniec z odkurzaczem pozostał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 hmmmmm...jeszcze przydałoby się papużce posprzątać....jest chętna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 może ponabijam,bo mnie z topiku wywalicie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 dzięki za ziółko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 odpoczełyście? :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 2, 2008 chyba na mnie ta przyjemność spadnie....... a papugi to syfiary,w mig bajzel w klatce i poza nią potrafią zrobić :O moja to taka zdolna,że potrafi nawet nasrać za klatkę fuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 2, 2008 oż w morde misia nie było mnie aż godzinę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach