Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ja mam \"morze\" Lena \"góry\" Emmi a ty co? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ale teraz podobno jakoś inaczej zlicza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 tak... nie pamiętam ile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 jak chcesz,żeby ci licznik posty liczył to musisz z ptaszkiem się wpisywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 to mi się bardzo podoba 21621 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 z jakim ptaszkiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ja mam równinę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 zaznaczasz ptaszkiem okienko - czy chcesz wysłać posta z innego konta,i wpisujesz hasło za każdym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 przetestujmy tę ciekawostkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 zrób wg instrukcji...powinna ci się ilość postów na 3 zmienić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 ech ten komp... pewnie samo się zmieni bo wylogowało mnie, gdzie jest to okienko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 masz 3 na liczniku okienko masz przy nicku,jak treść postu piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 acha widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 rzeczywiście zmieniło się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 i masz 4....i do tego stronkę łap od podkładki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 coś nowego poznałam, dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 dzięki :) ale ja chyba nie chcę zwiększać aż tak swoich postów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 posty zdradzają jak długo tu siedzę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 aż zobaczę ile ich mam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 ciągle 4 masz aby posty leciały,musisz za każdym razem robic ptaszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 i prościej przechodzić w inny nick :) do tej pory tego nie potrzebowałam, bo był jeden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no 9 nie umiem się oprzeć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 3, 2008 no tak, ciągle trzeba wklepywać hasło... :O To zdecydowanie nie dla mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 maniaczka jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 No i straciłabym mój nowy nick :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 och! od razu maniaczka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 3, 2008 przećwiczmy to jeszcz raz dla utrwalenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 3, 2008 dochodzisz do wprawy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach