Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Sick..., u mnie też pogoda do :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 wracając do wypowiedzi, to koteczkowi domek już znalazłam, a piesek chyba zostanie juz z nami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 bo ma tak z 3-4 lata i pewnie nikt jej nie będzie chciał :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no może jednak ktoś jeszcze jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 hehe mowisz i masz:) Emii dzis sobota grasz w lotka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 hugolina :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja dzis zagram:)kto nie gra ten nigdy nie wygra!wiec trzeba probowac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 mąż mnie zawiezie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 masz rację, jak sie nie zagra to się na pewno nie wygra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 oo limit mialam 11 800 wiec postawie driny:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_iI_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_iI_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_iI_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no nie mów , że sie podłożyłaś :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ja postawię jak dojdę do 50 :D:D:D:D:D::D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 rozbawiło mnie to szczerze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi ja czesto robie za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Październik 4, 2008 nabije nastepnego:p witaj emmi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 zajrzałam tutaj na chwilkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 to jeszcze 28 razy nabijesz i bedziemy pic:Dhihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Sick Of It All , co dobrego słychać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Sick:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Hugolina, wytłumacz mi sens podkładania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ale ja dociekliwa jestem :P ale i tak mnie lubicie, prawda? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Pobiegalam dzisiaj troszku;) ciekawe czy jutro bede mogla chodzic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Październik 4, 2008 hugolinawszystko w porzadeczku:D jestem bardzo happy bo poznałam super faceta:)a oprocz tego za 15 minut koncze prace i ide do domku zjesc cos pysznego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ależ tempo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi jak sie podloze to nastepna osoba rozpocznie nowa stronke hihi a tak na powaznie czasem tak wyjdzoe-nie chce mi sie liczyc za kazdym razem postow i wychodzi ze jestem podkladka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sick Of It All 0 Napisano Październik 4, 2008 a jaki jest cel?w sensie ile postów:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 co jest fajniejsze, poznany facet czy koniec pracy w sobotę ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach