Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 jest tu ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 stawiam :D I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ale dlaczego nie załapało to nie wiem... a może źle wcisnełam? jeszcze raz :D I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 jeszcze jeden post heheh masz 49 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Hugolina jak to jesteś, skoro sama do siebie gadam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 no teraz sie zgadza masz ziolo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 wlazło wreszcie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 moich postow nie widzisz?czasem tu panuje kafeteryjna slepota:Pze nie widac innych wpisow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ech masz od podkladki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 jaja sobie robisz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 aa to widzisz moje wpisy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 za ziołuje się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 a z czym robie jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ja cierpię na sklerozę a nie na ślepotę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 eee tam skleroza od razu !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 post który wyślesz to zobaczę :) Nie wysłanych - nie zobaczę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ależ głęboka myśl, jestem pod wrażeniem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no normalnie, sama sobie zaimponowałam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 no ale czasem sie cos pierniczylo na kafe i naprawde nie bylo widac innych wpisow-dopiero po jakims czasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 dobra, trza się ruszać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 w rzeczy samej, bywa tak :) ale nie w tym przypadku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 uciekasz juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja jeszcze nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 będę zaglądać, muszę troszę poszwędać się tu i tam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ok to milego szwedania;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 dziewiąteczkę masz na końcu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 o! już nie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 moze szczesliwa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach