Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 przecież tutaj nikt się nigdy nie czai :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 jak babcie kocham smiley sie czai i siedzi cicho myslac ze sie nie domyslamy :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 smiley miałam w ciemno wysłać zioło dla Ciebie ale stwierdziłam, że nie będę taka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 smiley Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 WIEDZIALAM ale nie bede wredna, lap ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 lo matko a co to?? gdzie sie podzialo moje ziolo??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 przekwitło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 pewnie smiley wchlonela wchlonela wszystko zanim zdazylo sie zaladowac na stronke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 albo uschło, jak nie podlewałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 OK, biore moja kawe i ide sie "spamowac" w mojej czysciutkiej lazience papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no ale co to za czarny osad? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 uch... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no nie mówcie, że teraz wszystkie się NIE CZAJĄ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no dobra dobijam do stówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 tutaj nikt się nie nie czai :D jak sie to odmienia :O czai/czaji... cholercia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Ja? cóż za osobiste pytanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 Lenka - klapa dostaniesz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 A Ty ile masz nicków? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 mam dwa, od początku istnienia tutaj miałam jeden, ogólnie znany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 nie chciałoby mi sie pamietać gdzie pod którym piszę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 patrząc jak u mnie cyferki rosną przy takim klikaniu, to pewnie bez większego problemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ile wyklikałaś postów w samym tym topiku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 a jeszcze był jakiś wcześniejszy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 myslę, że nie byłoby z tym problemu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 i tutaj jest problem, bo przypadkowo źródło niesprawdzone - dowiedziałam sie , że kafeteria istniej od 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 kiedy tu zawitałam, już dziarsko działało i poszukiwania były jakiejś starej wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 według moich obliczeń topikowych, to dłużej, ale może mylę się, albo tamto źródło jest nieprawdziwe, w każdym razie już długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach