Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 niech będzie że 5 lat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 a Ty/Wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 i mam koteczka na kolanach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 mata za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 a biorąc pod uwagę, że jest z nami od południa zaledwie, to wielki zaszczyt dla mnie, że sam przyszedł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 hugolina, gdzie Cię wywiało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 widzę, że wlazłam na ziołową trasę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 misiek obudził się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 lap moj kot mojej corce przeszkadza w zabawie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 wiem na co się nie czaicie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 łapie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja po tej kawie naprawde zasnelam hihih wstalam godzine temu i teraz gulasz jeszcze gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 co zlapalas? ja puscilam lotka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 kafe nawala :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 21999 to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 łapałam zioło od Ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 to masz hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 No to mamy 22000 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 aż się wzruszyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 będę twarda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 mam czkawkę, która mnie obgaduje? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 heheh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 a moze Cie ktos wspomina? no ja nie-przeca z Toba gadam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 co to za hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 kurde, a ja mam znów wrażenie, że sama do siebie nadaję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 co Wy robicie, że Was tak mało? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 wychodzi na to, że to ja się najwiecej lenię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 ja zagladalam do gulaszu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 frytki sie robia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach