hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 stukne i ide jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 lap hihinie liczylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 smiley :D hugolina :) jaką ładną ustrzeliłaś cyferkę 22022 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 ja też zaraz znikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 kafe znów się zacieło... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 i Wy też się zaciełyście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 och ta 9 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 pozbijam cyferki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 chyba nie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 22033 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 4, 2008 no to żegnam się z Wami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ku ku - Napisano Październik 4, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 jestem. kurde wlasnie zdalam sobie dzis sprawe ze bycie zadbana kobieta to ciezka harowa, porownywalna do ORKI NA UGORZE. bo przeciez trzeba sie namoczyc, wyszorowac, wypilingowac, wydepilowac, wyszuszyc, nawilzyc, natluscic, wymasowac, wklepac i jeszcze pare innych. i co najgorzej raz na miesiac nie wystarczy :( jeszcze tylko musze pomalowac pazurki i plan wykonany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 Emmi zazdroszcze kotka :( ja planuje miec kotka najpozniej na gwiazdke, bo jak nie to sfiksuje. w Polsce zawsze mialam dom pelen zwierzakow i obowiazkowo kota a tutaj, ciagle przeprowadzki wiec zwierzaki odpadaly. co prawda od roku mam rybki ale przeciez z taka rybka nie pogada przy drinku. nie to co z kotem....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 upatrzylam juz sobie nawet takiego co chce miec - czarniutki z bialymi skarpetkami i krawatkiem. normalnie nie moge sie doczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 a tak w ogole to sobie drinkuje po tym spamowaniu a co, nalezy mi sie cos od zycia :D a ze jestem juz w humorku to stawiam kolejke martini \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 no ale jak widac jestem w lepszym humorku niz myslalam i dlatego nalalo mi sie tylko po pol kieliszka. trudno, przynajmniej nie przedawkujecie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 4, 2008 dobra ide sobie drinkowac sama. do jutra papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 4, 2008 zapraszasz bo pwnie nie ma kto Ci tu ziola postawic?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Lenaa tu za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 4, 2008 Setunia witaj u nas:D The Best ja mam kotka bialo-czarnego:) moze Tobie mikolaj przyniesie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Październik 5, 2008 pierwsza ;) miłej niedzieli życzę Babole :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2008 druga:) Eternity dla coreczki-sto lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2008 good morning! :D wszystkiego najlepszego dla coreczki. ja jestem dopiero po sniadanku a juz mam smaka na torta :) mam nadzieje ze bedzie tutaj pozniej dzielony :D ogladalam wlasnie polski mam talent. zobaczcie ta dziewczyne. ja zgodze sie z Kuba, ze ma 1sze miejsce bez kolejki http://muzyka.onet.pl/festiwal/9501,1837905,news.html dobra lece zmywac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2008 no co z tym linkiem?? http://muzyka.onet.pl/festiwal/9501,1837905,news.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2008 dobra ostatni raz http://teledyski.onet.pl/10172,4018883,teledyski.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Październik 5, 2008 trudno musicie skopiowac i wkleic. nie wiem co jest, na skypie wkleilo sie OK :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 5, 2008 podniose :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach