hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 zaraz sprawdze ktora wyskoczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Lena heheh pieknie sie podlozylas lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 macham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Eternity wzięłam sobie kawałeczek torta do kawki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Izunia:) ja juz torta zjadlam;)hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 u mnie dzisiaj pomidorowa i placki jabłkowe :) mata ludki za stronki, podkładki, literki i za całą ludzkość :D A co tam będę się rozdrabniać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi wooow:)ale sypnelas:D wezme swoja dole:)dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 no jak dawać to przecie trza chojnie, nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 no to stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 a co to za bzyt w moim słowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 kurde, dlaczego nasuwa mi się ciągle zwrot ,,hej dzięcioły? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina Emmi ja chcę placki jabłkowe!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 Izunia, to zapraszam do siebie, bo mnie wychodzą one bosko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 placka ez bym zjadla:)Emmi wysylaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 kochana już jadę!!! i twoje zwierzątka nowe pooglądam od razu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi kiedy znajdziesz czas by wpasc do moich okien?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 :D okna... no tak, okna... hym... nie wiem :D Poproszę rezerwację na samolot i mogę jechać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 kurde szybciej nie widzialam waszych wpisow:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina ślepota kafetwryjna ci się rzuciła na oczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 a teraz widze:)hm dziwne czyzby slepota:P Emmi juz robie rezerwacje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 mam prośbę do Was, szczególnie osób zzagranicy. Może u Was są jakieś ,,maski,, na uszy do nurkowania. Tak jak są okulary do nurkowania, tak ja potrzebuję coś takiego do uszów. Korki odpadają. Możecie się w jakiejś wolnej chwili popytać? To dla mnie bardzo ważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi będziesz nurkować? ja też nie cierpię jak mi woda do uszu i oczu leci :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi niemam pojecia a moze masz jakis link by pokazac jak to moze wygladac? Smiley dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ja tam uwielbiam plywac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 nie, syn ma problemy z uszami, nie wolno mu ich moczyć, a kocha wodę, takie coś rozwiązałoby problem :) Nie mam pojęcia jak to może wyglądać, po prostu zakładam, że w XXI wieku zostało to już wymyslone, przecież, nie tylko on ma problemy z uszami. W bardziej rozwiniętych krajach, jest rozwinieta pomoc niepełnosprawnym i dlatego myślę, że to jest już wymyślone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 czaita sie?hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 tu klub podkłdek :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi dzieki i za podkladke masz tu stronke moze cos znajdziesz:) http://www.nurkomania.pl/nurkowanie_nowosci_2007.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ide jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach