Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 dla czajników :D u mnie zupka już gotowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 naszło mnie jeszcze na zrobienie sałatki warzywnej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 placki będę robić później, jak synuś ze szkoły wróci, na pierwszy ogień pójdzie zupa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 a ja zaraz driny beda lala:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 a u mnie od sąsiadów z dołu kapustą zalatuje :O tylko dlaczego najbardziej to czuć w łazience??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi dla ciebie ładną cyferkę postanowiłam uczcić 16061 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 no to leje pod te 12 000:) I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Smiley dzieki Izunia a moze sasiady maja pod Twoja lazienka kuchnie?albo akurat wentylacje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 Hugolina łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 6, 2008 sąsiedzi pod moją łazienką też maja łazienkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 i tu podziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 i sobie nabije:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 ooo? Izunia dzięki, piękna cyferka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 Lenka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 sałatka prawie gotowa... jeszcze tylko jajka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Lena lapod podkladki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ale napisalam:Phehehe ja nie lubie cebuli kroic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 no cos mam ze spacja ostatnio hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 ja to mam dluga liste czego nie lubie-robic hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 1 mycie okien:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 2-prasowania:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Lena czyzby i Ciebie mania cyferek wziela?lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Smiley jak mozesz myc to moze i moje umyjesz;) ja sie cos do nich zbieram i zebrac nie moge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 tak?:Dto kiedy bedziesz;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 serce zastygło :O nie kliknełam w topik tylko obok, jakieś obce nicki, dziwne rozmowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 hugolina :D jesteś niesamowita z tymi oknami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 6, 2008 a co to już nowa stronka??? chyba jakaś tamta to niepełna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 6, 2008 Emmi no czekam az ktos mi je umyje:Pbo jakos same nie chca:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach