hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Emmi no to juz wszystko jasne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 hugolina, nieustająco :) mnie mało, bo pavera złapałam od piatku na sprzątanie gruntowne domu, więc korzystam, póki zapał taki wielki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 coś ten pawer mi nie wyszedł :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 ale czy to ważne? Ot jedna jakaś tam literka :P przerwa na śniadanie... to zajrzałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 Moc przybyła pewnie z ciepełkiem w domu, bo jest porządnie napalone i cieplutko, to chce się coś robić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Emmi dzieki za ziele u mnie moc do sprzatania przybyla wraz z slonkiem:) generalne sprzatanie odstawilam w sobote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 200-coś powierzchni nie da się posprzątać w jeden dzień :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toothpick 0 Napisano Październik 13, 2008 to mój pierwszy raz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 tootphick:) Emmi no ja mam troszke;) mniej hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 toothpick ,:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 pukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 nabije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Lena dzieki za ziolo a co Ty tak pstrykasz;)heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 masz za podkladke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 hugolina :D Lenka, siemanko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 dzieki za ziolko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
toothpick 0 Napisano Październik 13, 2008 no to cpyk i lecę ależ wam wesoło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 u nas zawsze wesolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 A nawet jak nie jest wesoło to i tak jest wesoło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 13, 2008 wszystkim macham:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 13, 2008 i ziołem stronkowym do podziału sypię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 13, 2008 Lena a gdzie Ania? taka szczęśliwa,że o kafe zapomniała? pewnie po sklepach biega i swoja kartę dla rozeznania czyści ;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 13, 2008 trzeba czekać,aż Ani skończy się limit ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Październik 13, 2008 ślepota kafeteryjna cię dopadła ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Październik 13, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 13, 2008 Izunia dzieki za ziolko Wlasnie ciekawe co lekarz Annni powiedzial-pewnie zna juz termin:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach