Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 acha jeszcze kukurydza :) ania dzięki za przepis :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 wcinam czekoladę, kto chce? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 ja dzis pierniczki jadlam hihihi ja robilam zawsze tunczyka jajka cebula kukurydza i majonez ale dawno juz nie robilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Październik 22, 2008 Emmi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 ja zaraz znikam na ploteczki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 bleee nie cierpię tego :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 chodzi o ploteczki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 pierniczki i sałatka w dechę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 o to może taka kombinacja cyferek 23213 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 chociaż poprzednia była ładniejsza :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 aaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 oczom nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 niedługo dobiję do 200 postów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 przerażające :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 czy ja tu jestem sama ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Forum - strona główna Za mało czasu upłynęło od twojej ostatniej wypowiedzi. Minimum to 1 minuta. Wróć do poprzedniej strony, odczekaj 60 sekund i wyślij wiadomość jeszcze raz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 ach 189 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no i wiadomo, że nie może tak zostać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 a fujj! jaka brzydka cyferka zaczeła stronkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 odliczanie do 200? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 śmiesznie to wygląda przy waszych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 chwila relaksu nalezy się mamie, prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 no i zgubiłam ile to było :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 muszę poszukać kubeczki, Wy macie takie ładne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 Mc Gajwer czy jak mu tam, miał rację, minuta to bardzo dużo czasu... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 gdzie są te kubeczki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 mam! :)\' ależ leniwe babsko ze mnie komuś zwędziłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 No to za 200 :P I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II__II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II__II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II__II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II__II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II__II_II_I :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Październik 22, 2008 już myślałam, że dziubka nie zaznaczyłam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach