Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 co do mazidel to tapety[typu puder] raczej nie klade bo rano zawsze sie spiesze,przy okazjach i na wypad jakis ewentuwlnie pozatym robie dosc mocny makijaz:kredka,cienie i mascara aaa i pomada na usteczka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugolina, biegać??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 jo ja tez mam geste:P ok ide biegac-dobrze ze ciemno jest hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 :D:D:D świetna stopka :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 25888 ależ ja lubię takie cyferki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja wczoraj mialam aerobik,dzis mam wolne...znaczy oprucz pojechania do pracy jutro mam rozmasaz ten odchudzający rano a wieczorem znowu aerobik ...ale jestem sporcmenka nie?hihi moze dzis pojezdze se rowerkiem stacjonarnym...obacze czy sie zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 woow nawet nie czajona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 kuzwa komenta mi usuneli na \"pytaniu do moderatora\" a ja tylko swoje zdanie napisalam!!! niemachanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 doczytalam ze Emi tez wyglada jak szopen, wiec doszlam do konkluzji ze tu same szopenfeldziary som :p,czy to fizycznie czy mentalnie :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehe noo kazda musi miec cos z szopena nie? ja wczoraj chyba tez napisalam swoją wypowiedz tam i tez zostalam usunieta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka ino nie jaraj bo sportsmenkom nie przystoi ! do wazonu wstaw! ;) Ciastek dobre podsumowanie hahahah :D Mindy no bo widzisz rzadko kiedy można mieć swoje zdanie - kolejny przykład na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 gorzej ode mnie to NIKT rano nie wyglada! we flanelowej koszuli, blond afro na lbie, pol slepa dopoki se soczewek nie wsadze, albo zajebiste okulary, geba pomarszczona od poduszki...mam dalej opowiadac?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 hehhehe wychodzi na to że wszystkie z rana mogłybyśmy straszyć :P zaraz zawody zrobimy ! każda sobie fotę z rańca strzeli ! o! tylko bez oszukiwania ! nie może być na kacu ! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 sklamalam-we flanelowej pizamie!nie umiem spac w koszulach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 :D:D:D dobre, uśmiałam się :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj tam Mindy ! flanelowa piżamka też może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 noooooooooooooo widzisz Emi, nie jest tak zle!a jeszcze humor mam zajebisty rano, ze lepiej mi w droge nie wchodzic:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Martoszka wrocilam i powiem ze super sie biega na takim mroznym powietrzu:Da i jeszcze mojego ze soba zabralam hihi a co sama mam biegac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy to ja mam taki sam albo gorszy jak sie nie wyspie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 to juz widze hugo, jak zesta biegali we dwoje he he he :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek no biegali my:D a nawet widzialam tira na pl blachach hehehe bo stal na parkingu a ja kanalami biegalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 rzucili sie w pierwsze lepsze krzaki pewnie...Hugo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahha a ja nie umiem spac w podzamie...spie w koszulce krotkiej na ramiączkach a najlepiej spi sie nago...odkad dzieci podrosly to raczej nie wypada hihi bo jak co sie przysni i przyjdą albo zawolają>? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 krzaki sa mokre:P juz wole wlasna sypialnie-w koncu nowy materac mam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Listopad 19, 2008 ja w pl spalam zawsze w koszulce i majtkach bo tam za goraco mialam a teraz spie w pizamie-ale mam letnie i zimowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 aaa zobaczta nie pochwalila sie nowym materacem, a co tamten juz zuzylas pieronie jeden :p ja w pizamie spie ,z krotkim rekawem a spodnie dlugie badz spodenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hugo mokre nie mokre jak się chce to się nie zwraca uwagi ;) oczy mnie szczypią :o a nie ślęczę przed monitorem długo przecież ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Listopad 19, 2008 u mnie wieczorem zawsze wlasnie goraco a rano cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach