pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 nie wiem co to 8zunia jest ale upierdliwe cholerstwo hihi nie znam sie na firankach wisi to wisi hahahhahha mnie tam zaden wirus nie bierze (puk puk ) jedynie jak ktos mnie zarazi raz w roku hehehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 organza to taki jakby tiul połyskliwy,delikatne i sliski,cieniutkie w różnych kolorach występuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Izunia mialo byc hehhe moze i to no bo bez prasowania to jak psu z gardla wyjete hihi u mnie wystepuje w bialym kolorze hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Macham jeszcze raz dobrze ze ja mam juz z glowy okna i firanki hihi Mnie to zawsze jakies chorobsko lapie zima:O kurowalam sie pol dnia i spalam:Pciekawe co teraz w nocy bede robic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja mam na dole taftą obszyte i do tego Izzy mi je regularnie obrywa z żabek jak się pod balkonem wyłoży no ale takie gołe okna to tak jakoś łyso,więc trza się co jakiś czas poświęcić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Hugolina filmy będziesz oglądać,najlepiej horrory ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 i fatum mnie dopadło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Izunia j zaraz zmykam do szkoly heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Izunia Pestka milej nauki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 :) Izunia fatumowe ;) a tu zdrowotne dla wszystkich komu potrzebne proszę zdrowieć !!! dziękuję za ziółko dla mnie wysłałam Wam następny link bo dziś starsza miała assembly :) całość normalnie rewelacja !!! niczym musical !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 sprzątanie pełną parą !!! a może się któraś mocniej rozkręciła i jeszcze do mnie wpadnie ? ;) jak mi się nie chce to normalnie bajka :P nie mam coś natchnienia do tych świąt - z kartkami jestem w polu a w poniedziałek przydałoby się już wysłać żeby doszły PRZED świętami, o sprzątaniu nie będę wspominać :p dekoracje też w proszku przynajmniej 2 tygodnie musiałabym się cofnąć w czasie żeby się jakoś wyrobić z moim zapałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja juz wrocila ze slubowania :p, a za godzinke do lekarza,chociaz jakby sladu nie ma ale temperatura jest troche Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Eternity odp juz na @:) Ciastek daj znac co lekarz powiedzial a ja jeszcze @ dostalam wiec juz calkiem sie do doopy czuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 dziękuję za ziółka Eternity nie licz,że się rozkręcę i u ciebie odwalę przygotowania świąteczne.......sama bym chętnie kogoś zatrudniła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 widzialysie:( http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3930954&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 podpisałam petycję na dogomani niestety można przeczytać o wielu psich cierpieniach :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Izunia dzieki:) zobaczylam tylko pierwsze zdjecie jego-i malo sie nie poplakalam-reszte az sie boje ogladac !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja nie ogladałam zdjęć - nie mam odwagi :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Izunia no nie liczę ;) ale za nadzieję nie karają ;):D sama się jakoś rozkręcę :) Ciastek za dobre wieści u lekarza jak mówisz że prawie przeszło :) petycję też podpisałam ale w linki nie wchodziłam właśnie z obawy że będą tam przykre zdjęcia :( Hugolina przeciwbólwe i na rozgrzewkę wszystkim w ten zimny wieczór dziękuję za maile :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 nadzieję nalezy mieć ZAWSZE :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Eternity dzieki w dzien sie wyspalam hihi a teraz sie na dobre obudzilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 idę Pawlaków o9glądać :D na tv kultura lecą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 oj moj ulubiony film hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a ja sie chipsami zapycham:P tak mnie naszlo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Hugolina będzie buszować po nocy ;) chiba polską tv odpalę - jakoś dawno nie oglądałam nic po polsku ja wszamałam przed chwilą kanapkę z .... nutellą ! zachciało mi się na słodko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 oj to mamy obydwie zachcianki hihi tja bede buszowac po kuchni i jesc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 10, 2008 wrocilismy, mala ma angine, dostala antybiotyk i zwolnionko do konca tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 haha no zachcianki - w szafce mam roladę czekoladową ;) ale za późno już :P Ciastek uuuuuuj angina , nic przyjemnego z bólem gardła pamiętaj o podawaniu dużej ilości płynów (nie za ciepłych ! ) zwłaszcza jak jeszcze gorączka się pojawi bo przy niej odwadnia się trochę organizm i niech mała szybko zdrowieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 10, 2008 ja trochę prasuję ;) CSI oglądam to mogę i na stojąco przy desce a kilka szmatek będzie z głowy :) każda pora dobra jak się chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 10, 2008 wysylam Wam cosik eternity dzieki, lekarz ja pyta czy cos boli a ta mowi, ze nie, a ten w smiech \"no zdrowe dziecko\" ale zajrzal tylko w gardlo i masz ci babo,a dzis na slubowaniu zadna z Was nie powiedzialaby ze ona chora stwierdzila,ze lekarz fajny bo tak jak jej dziadek,faktycznie smieszny fajny facet i rzut beretem od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach