eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 ładuje się na wrzutę napisane jest tak : \"Czas ładowania plików zależy od szybkości Twojego łącza, na wolniejszych łączach może to potrwać kilka minut.\" podobno moje należy do szybkich ;) zobaczymy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 hmmm no to skoro kilka minut bueheeheh to moze moze...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 jakas dluga ta stronka nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 dlugooooooo jeeeszczeeeeeeeeeeeeeeeeee????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 ale upierdliwa ta stronka no hehehe .... chyba ze kasuja na bierzaco hihiihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 co je?? teraz sie zacielooooooooo !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 hahhaha are we there yet? :D Pestka posłałam linka :) jak kogoś pominęłam(całkiem niechcący) to proszę krzyczeć ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 9, 2008 je je yet heheeh ale juz po malu go on hihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 time to say good bye ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 Pestka dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 coś mi się pikoli - miałam jeszcze coś dopisać a nie wysyłać :P:D nio , miałam powiedzieć właśnie dobranoc i życzyć spokojnej nocki :) spadam na sofkę z herbatką i kocykiem ,może co w pudełku jest ciekawego :) do juterka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 9, 2008 wyślę bez ptaszka i postwię na dobranoc za nietypowy limit 21333 ;) |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| |_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 9, 2008 eternity no super sie cora spisala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 9, 2008 PestkaMartoszka za poprzednia Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 10, 2008 moja mala dzis w domu,w nocy miala temperature,spalam z nia,przykryta dwiema koldrami i sie trzesla,dzis rano miala 38st i juz maly kaszel sie pojawil, wieczorem do lekarza pojdziem, ale na slubowanie chce isc no... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 10, 2008 :) Ciastek idz koniecznie do lekarza-oby to nie bylo nic powaznego Ja zamilklam a gardlo tak mnie boli ze nie moge sliny przelknac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a ja se wlasnie pizgnelam okna firanki sie tluka juz hihii i ejlaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a ja poprasowalam i zupe zrobilam,wcisnelam malej przed wyjsciem na to slubowanie kurwa jak ten kot jeczy matkooooooooooooooooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 wszystkim:) jak mi dzis ciężko było wstać....szok normalnie chyba potrzebna druga kawa,bo jak zombi cały dzień będę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 Pestka za fatum Eternity za nietypowy limit \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 widzę,że wirusy na całewgo atakują:O kurujcie się duże i małe!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 u mnie przydałoby się okno w kuchni machnąć (wczoraj 2 pokoje załatwiłam dopiero) bo świecznik adwentowy trza wystawić obaczym po drugiej kawie czy plan zrealizuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 okno w kuchni umyte :) świecznik adwentowy już wystawiony,nawet jednego kwiatka przesadziłam!! hihihihihi...wiem,że to nie pora na przesadzanie,ale teraz wygląda ładniej i ma szanse się rozrosnąć....powinien to docenić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 a co tu taka cisza dziś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 10, 2008 juuzzzz firanki fosza boszzzz 2 godz je prasowalam alez ja tego nie lubie brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 czesc ojojoj cichoooooooooooooo chyba wszystkie sprzataja ;) Eternity za limit i jeszcze troche leczniczego Izunia no powinien to docenic :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 10, 2008 hej hej boziu ja jeszcze nie zaczelam sprzatania ale chyba zaczne jutro z lekka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 10, 2008 zalegleza stronki i limity dobra na razistarczy ide poprasowac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 10, 2008 macham niemachanym Pestka czyżbyś organzę prasowała? znam ten ból - wczoraj ja walczyłam z nią :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach