Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 ja dziś zdechła jestem.....wynik niskiego ciśnienia rano se kawę trzasnęłam,ale chyba ciut za mocna mi wyszła,bo potem serducho telepało się jak głupie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 do tego pada u mnie i co spacer to potem podchodzę z suszarą do psa,bo by mi chyba zgniła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 odmówiłam robienia obiadu,bo mi się kebaba zachciało......czekam teraz aż dojedzie :) tak wygląda moje odchudzanie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Izunia na pocieszenie Ci powiem ze wlasnie wcinam pyszne ciasto z jagodami i popijam kawke-taka moja dieta hihi zapal na wzmocnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Martoszka wspolczuje :o u mnie tez dupa no ale coz nie mozna miec zawsze z gorki :( glowa mnie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 ja wlasnie wrocillam z solarium... heheh bajeraaa wsio sam robisz ... i jest fitnesssssssssssssssss .. wykupie sobie na miesiac i pochodze zobacze co z czym hihihi super moge isc nawet o 22 h hheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 nieee no fatummmmmmmmmmmmmm pisalam go jakies 5 min noooooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Pestka za fatum jak fajnie to dlaczego nie skorzystać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 w ramach spalania kalorii po kebabie zarządziłam świąteczne porządki w kuchni i dowiedziałam się ,że..........umiem wyzyskiwać ludzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 w jaki sposob Izunia??? opowiadaj hahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 11, 2008 no jak,kazala dla starego posprzatac blaty szafek,a potem go niecnie wykorzystala na jednym z blatow :p:D, osz dzika Izunia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Grudzień 11, 2008 kazałam mu posprzątać \"dach\" szafek wiszących i do tego fronty nie wiem czy będzie chciał,aby go jeszcze wieczorem wyzyskiwać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 hahahhhhahahaa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Martoszka mam nadzieję że pech już Cię opuścił :) i zapal po tych przygodach Hugolina na oko żeby nie było fifki ;) Euforka głowa do góry :) Pestka super z tym fitness :)i za fatum Izunia wyzyskiwaczu ;):D dla wszystkich za porządki dzisiejsze i nie tylko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 11, 2008 nic mi się nie chce :o najchętniej zaszyłabym się w jakimś ciemnym,cichym i ciepłym kącie i wylazła dopiero za jakiś czas z Pl jakieś dziwne wieści do mnie docierają o rodzince i to mnie jeszcze dodatkowo dobija ... ech .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 eternity no o tyyyyyy o tam sie stalo???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Pestka na fatum ja tez musialabym odwiedzic solarium bo juz chyba z miesiac nie bylam i wyskakuje mi na twarzy to i owo mam chory pecherz i cierpie :(:( chyba przemarzlam cholera zawsze cos nie dosc ze w pracy zle to jeszcze mnie pecherz dobija :( wypilam piwo.. jakby lepiej zobaczymy co bedzie potem Eternity na te dobijajace sprawy to ziolo najlepsze Ciastek mam nadzieje, ze z corcia juz lepiej Izunia hihih wyzyskiwarko ;):D aaaaaaaaaaa jakby tego bylo malo to mialam w sumie i wczoraj i dzis spiecie z mama dosc dziwnie bo nigdy nie mialam ech .. no kiedys musi byc pierwszy raz :( starzeje sie :P ale jeszcze troche...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 i jeszcze mnie gmail dobija bo nie chce fotek zalaczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 no to dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Pestka za fatum Fajno ze masz mozliwosc isc na fitnes:)Izunia ja swojego chlopa tez musze tak samo wykorzystac hihi Euforka na pecherz sa dobre tabletki-zapomnialam nazwy takie male zolte ale tylko na recepte jutro napisze Ci nazwe-pomagaja wiem bo czesto mam tez przeziebiony pecherz Eternity mam nadzieje ze sie wszystko ulozynajlepiej zadzwon do rodzinki i porozmawiaj -moze sie uspokoisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 dzis do szkoly nauczycielka przyniosla worstenbroodje-takie bulki z miechem w srodku -dla sprobowania-ja nie jadlam bo je znam ale Szwedka przyniosla tez jakies typowe bulki ze szwecji-sama piekla W smaku podobne jak nasze drozdzowki-a ze dawno nie jadlam drozdzowek to sie nimi napchalam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 musielismy na lekcji czytac z akcentem na okreslone slowo:D no i ten turek co zawsze lypie na mnie okiem zaczal czytac-pierw bez akcentu na zadne slowo,potem akcentowal kazde a przy tym machal mackami i oczy wybaluszal hahahah dostalam takiego ataku smiechu:D nie moglam przestac az sie poplakalam ze smiechu:D:P wyszlam na chwile z klasy by sie uspokoic potem otworzylam drzwi od klasy i na nowo:D az mnie brzuch boli ze smiechu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 nima nikogo to zmykam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Hugo no wieszzzzzzzzzzz co :D:D:D tak sie smiac z kolegi :D:D:D hihi chcialabym to zobaczyc jak on to czyta Mi chyba po tym piwie przeszlo, przestal mnie bolec ale zobacz jesli mozesz jaka to nazwa tego leku tylko, ze jak on na recepte to i tak do lekarza bede musiala isc :( wiem, ze jest cos takiego jak urosept ale czy on na recepte czy nie to tego nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 11, 2008 Furaginum-takie male zolte tabletki na sama mysl o tym kolesiu dalej geba mi sie cieszy:D hahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 11, 2008 furagin .. od pecherza dobranoc Hugo hihi smiech to zdrowie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 11, 2008 mam nadzieje ze mi odejdzie pech hihi i juztro zaczne nowy szczesliwy dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 12, 2008 obejrzalam jakis filmik i spadam spac juz wiem ze bede miewyspana jak bede musiala wstac jak jeszce bedzie ciemno :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 12, 2008 u mnie tez ciemno hhehhhe normalnie jak w grobieee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 12, 2008 kufffa napisalam posta i mi sie zawiesil i nie poszlo nic mala jak reka odjal,juz mnie wpienia :p,ale przetrzymam jeszcze przez weekend,jutro tez do szkoly nie pojdzie i w niedziele na pogadanke komunistyczna tyz ;-) euforka sprobuj wygrzac sie w goracej wodzie,jak bedziesz kapiel brac,tez to raz mialam znam ten bol i nie narzekac ze macie jakies fatum, bo z checia bym z Wami sie zamienila na Wasze sytuacje, chcecie:D napewno nie,wiec glowa do gory ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach