Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no i ja mam, ale zaraz do loza,jutro szkola czeka jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek nie pitol ze wszedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 tja do loza bo szkola hihi;) do loza do malza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no jasne ze tak hihihi ja na fitnes ide po nowym roku haahahahha nir ma chuja we wsi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no wszedzie no kurwa wszedzie e tam do malza, malz ma faje-cmi wlasnie:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 oo to zamieni nam sie temat topiku;) zminimy na odchudzanie nabijaczek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no >Ciastek idzie pocwiczyc , a co! nocny fitnes, Hugo ze swoim robili w krzakach po nocy(ze niby joggingà to Ciastek se sklony cwiczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek na glowie tez masz? hihi malz faje pali bo sie denerwuje ze jeszcze do loza nie doszlas:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 kuwa dawid ma srake ... ale bedzie zasrana noccc wrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 te Mindy, hugo to drzwi ostatnio glaszcze hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka moze mu zeby ida? zeby szybko przeszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 juz poglaskalam i to wszystkie:P hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugo zboku co ty robisz? drzwi glaszczesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugo Pestka może to na chwilę tylko jednorazowo masz coś przeciw ? lakcid albo podobne ? oby noc spokojna była i o piciu nie zapominaj ! oponę to będę miała ja :P nie kilka ale jedną zajebistą :P nażarłam się :P i popiłam pepsi - nooooo to będzie co spalać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 hehehehehe wszystkie ,dobre no hehehheeheheheheh pestka od zebow moze byc to ............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 dobra ,ide legne swe zwloki na wersalkieeeeeeeee hehehehe,coby sie dobrze zawiazalo:p,naraaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pestka, jak sama sraka bez goraczki, wysypki itp to nic, duzo pic zeby sie nie odwodnil i Enterol w razie czego dac. j Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 nara ciastek no Mindi juz mu dalam smekte moze cos pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 takie maluchy czesto maja srake, nie przejmuj sie, do poniedzialku powinno przejsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no i dobrze dupcie smaruj zeby nie mial obszczypanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Ciastek idz bo malz sie nie doczeka hehehe no musialam dopiescic drzwi heheh tak od swieta hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 na dupcie to najlepszy sudocream Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Hugo a ty czego mnie podglada na Netlog a???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 aaaaaa nie wiem czy wiecie ale mamy kryzys w be, rzad podal sie do dymisji :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Mindy a co nie moge? hihihi oj to znow bedzie wesolo:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no i co w zwiazku z tym??? bo ja nie wiem hehehe taaaa sudokrem mam 1 i 3 dermokremy ... po co ja tyle pakupila to nie wiem haahhhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pestka lepiej miec wiecej niz wcale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 na razie nic bo krol moze nie przyjac tej dymisji. poszlo o to ze niektorzy ministrowie wywierali nacisk na niezawisly sad w sprawie legalnosci sprzedazy Fortis Banku. no jest kilka opcji, albo rzad tymczasowy do czerwca i w czerwcu wybory, albo nowy rzad koalicyjny, albo wybory.zo za kraj bananowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 19, 2008 pestka smaruj smaruj, kremow nigdy za wiele :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Mindy jakas Ty madra :) hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach