pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ze co bananowy?? hehheheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ja tam nie lubie polityki:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 zwalczyłam pokój młodego jemiołę kupię jutro:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 ps. odchudzałam się do wczoraj 2-gie ps. na polityce belgijskiej zupelnie sie nie znam (na naszej polskiej tez nie;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 i tyle zescie napierdolily o tym piciu ze mi w reklamach obok wyskoczylo "odwyk alkoholowy" az sie winem zakrztusiłam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudelko hihi dotrzymasz mi towarzystwa przy winku:) juz pisalam nie lubie polityki:P choc w sumie czlowiek powinien sie troche orientowac moja cora wczoraj posprzatala swoj pokoj:) bo zagrozilam ze wszystko do smieci wywale hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 oo hihi Pudelko za podkladkedawno Ci ziola nie wreczalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 i dla Ciebie ja se wezme bo kurde, rzeczywiscie rzadko mi sie ziolo trafia ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no i se popisalam stary woła na jakis seans filmowy:O buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 19, 2008 Pudelko milego ogladania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 19, 2008 no i ja leceeeee dobranoc .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 19, 2008 a ja przyszlam wlasnie z seansu filmowego ogladalismy jakąś komedie,nawet dzieci///przeciez jutro wolne mają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 20, 2008 boziu a ja sie zagapilam na filmy no a ktora juz godzina hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 jeszcze taki fryz znalazlam http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura60789.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura52246.htm ta fajna co?? hihi tlko ta grzywkaaa eeechhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 albo ta??? hihihi http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura35570.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2008 :) Hugolina na słowo \'polityka\' mam odruch zwrotny ale Hugo ma rację -trochę trzeba się orientować Pestka ta druga mi się podoba ;) lubię właśnie podobne grzywki:) pozostałe są fajne też :) kuuurde pospałabym jeszcze , tak z pół dnia stary dziś w pracy , młodą muszę zaprowadzić na zajęcia z trampoliny(kurde jakby nie mogli zacząć po nowym roku tylko jeszcze przed świętami ) pierwsze dziś , zobaczymy czy się mój patyczak nie połamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2008 oooooooo doczytałam że kuleżanki na netlogu mają profile ! ja zaglądam jak mi na maila przychodzi aktualizacja ale muszę przysiąść porządniej i oblukać wszystkie opcje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2008 :) Pestka a mi sie pierwsza fryzurka podoba najbardziej hihi Eternity wyslij namiary na siebie przez gg znajde Cie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2008 hehe aż sobie zajrzałam na ten netlog - muszę tam naprawdę pobyć trochę i podziałać z moim profilem bo pusty jakiś zaraz wyślę namiar ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 ja tyz kceeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2008 Pestka szukamy się z Hugo i znaleźć nie możemy hahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 20, 2008 i dupa inny kraj inny jezyk trzeba na nowo profil zakladac-glupota noo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 20, 2008 rejestracja wyskakuje dlatego że nam pokazuje przy wyszukiwaniu przez maila że ten użytkownik nie jest użytkownikiem netlogu język i kraj nie ma znaczenia tylko właśnie nie wiem czemu pokazuje że nie ma ale rozgryziemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 no ni ma .. a nie masz nicka???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 20, 2008 masz tam fotke???? wejdz na gygy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 20, 2008 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 20, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach