euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 a dzis zeby nie bylo powtorki z dnia wczorajszego, ruszylam na markety i kupilam 3 wazony :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 w promocji byly - 50%taniej strasznie mi sie podobaja beda do nowego mieszkanka ;) musze sie rozgladac za takimi dodatkami bo pozniej to mi pewnie kasy bedzie szkoda :) albo na dodatki juz nie bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Mindy gdzie zes uciekla? sama gadac do siebie nie bede :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 pestkowe zdjecia zwalily mnie na ziemie! po nowym roku-na diete! jesoooooooooooo, szok szok szok, bardzo konfrontacyjne, terapia szokowa doslownie. ja wczoraj tez mialam lenia i caly dzionek w pizamce latalam, ale dzis niestety trza sie bylo zabrac za pranie, prasowanie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Martoszka a jak tam twoj malz cieszyl sie z tego cejrowskiego?? bo moj K strasznie :D no i jeszcze jak zobaczyl ten autograf to juz w ogole radosc nie z tej ziemi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Mindy z czego Ty sie kochana chcesz odchudzac co?????? oszalalas! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 az poszlam jeszcze raz popatrzec :P i przez Was to normalnie mozna w kompleksy popasc :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ide na obiad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 fuksiaro! no wez jak w ciazy wygladam! bleeeeeee! wiesz euforka czasem taka zajebista waza daje efekt calemu mieszkaniu. pewnie ze jest lepiej kupic cos duzego co sie zaraz rzuci w oczy niz kuzwa 1500figurek. duze dodatki kosztuja majatek wiec jak co upilnujesz z rabatem to bierz, pewnie, bo potem bedziesz zalowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Mindy dobrze gadasz, dac jej wodki na mnie ta terapia tez podzialala, a fujjjjjjjjjjjjjjjjj jak miss chlewika wygladam,tak sie spasc od wakacji toz to nieprzyzwoite :p,az mi wstyd normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 euforka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 zaraz pewnie jakas pomaranczka wlezie i sypnie epitetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ciastek:" jestes szalona" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ...zawsze nia bylam, przestan wreszcie...cos tam cos tam :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 pestka Ty zapytaj dziadkow na dole,czy im nie przeszkadzaly te nasze spiewy i gwizdy hehehe i tance :D:D,pewnie zatyczki musieli w uszy wstadzic:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 witam no i ja sie wreszcie ruszylam na miasto corka za kase z kolendowania juz musiala dzis koniecznie nowy telefon se kupic taki chciala...jeszcze karte se dokupila do niego...jak dla niej to starczy http://www.bozo.pl/Telefony-komorkowe/Samsung/J700/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ciastek ja wlasnie tez pytalam pestke czy byli sąsiedzi z dolu to powiedziala ze nie bylo,,wyjechali ja jakas obrzarta po tych swietach jednak....diete trza oczyszczającą aaa mindy z ciastkiem nie przasadzajcie z tym odchudzaniem....wszyscy na zime tyją od nowego roku mozna zacząć planowac diete nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 hej :) Euforka stronkowe i za poprzednie i nie wiem czy kogoś zjebać czy się obrazić :P ja nie mam fot ! zapomniały o mnie cholery :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 obżarstwo ;) ja się też z lekka upchałam :P zwłaszcza wczoraj - tasiemiec mi się włączył dziś do tej pory jeszcze nic nie zjadłam bo mi się nawet nie chce - zapas mam zrobiony ;) Euforka nie przejmuj się leniuchowaniem ;) ja wczoraj zerwałam się spod kocyka na sofce przed 2gą popołudniu tylko dlatego że znajoma zadzwoniła że chce wpaść na chwilkę w drodze do domu z wyprzedaży hahaha tak szybko jeszcze się chyba nigdy nie doprowadzałam do porządku ;):D pewnie leniuchowałabym tak dłużej do jakiejś 16:30 bo na 17:00 bylismy umówieni do znajomych to trzeba byłoby się naszykować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 dobra ,idę sobie - nie będę do siebie gadać :P potem zajrzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 haj eternity, uuuuuuuu pestka dala ciala, zaraz jej posle,a moze jeszcze dojdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 uuuuj eternity nie uciekaj hihi :) ja tez przyznaje sie ze nie mam zadnej foty,z sylwestra pewnie bede miala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 zwracam honora !!! mam link na gg :) - dopiero odpaliłam idę oglądać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 eeee chyba sa swieta nie?? poszalalysmy troche hihi euforka no ona sie lepiej czuje bo ich juz nie musi czesc z placzem.. eternity jakbys czasem gygy odpalala hihi to bys nie byla obrazona :P jo tyz zaczynam diete .. niby wage mam idealna ale mi cos nie pasi czuje ze mn ie nachodzi jakas wena ino nie wiem w jakim kierunku hahahahahahahaha szaloooneeeeeeeeee :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Martoszka zajrzyj na maila :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 no jakbym czasem wogóle lapka odpaliła to pewnie i gg ;) idę oglądać wreszcie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Wy coś macie nie tak z moniotrami ? bo jak dla mnie wszystkie lasencje na fotach , żadnych dodatkowych kilogramów ja tam nie widziałam widać że się spotkanko udało i mieliście super zabawę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 eternity ju ci odpisalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 i oczywiscie masz racje z tymi kologramami hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 no ale dzis odpalila a gygy nie :P hihihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach