eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 a bo kolejność była taka że najpierw skrzynki ,potem topik i dopiero gg na końcu :) hehehe nie sprawdziłam wszystkiego i od razu pyszczę ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 oj zabiegana kobieta to nie ma czasu no dajcie jej juz spokoj! ale ciastkowa bizuteria byla piekna! no bo znow zapomne pochwalic artystke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 hhahahhahahahahaha pyszczysz?? heheh wiecie co wam powiem obejrzalam twilight .. i powiem ze film mnie bardzo ale to bardzo zaskoczyll .. pozytywnie oczywiscie ... dawno nie ogladalam dobrego filmu z tego gatunku ... wiem ze jest ksiazka i oczywiscie ksiazki , dalsze losy tego .. i teraz pytanie GDZIE??? bo dopuki pojawia sie filmy to pewnie bym przeczytala juz co nie co :P moze macie ebooki Stephenie Meyer ?? albo wiecie gdzie mozna znalezc????? bez rejestracji na goopich stronkach ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 nio nasza biżuteryjna artystka jak zwykle się spisała :) aż taka zabiegana nie jestem - bardziej leniwa ;):D a pyszczę nooo bo zaraz chciałam zjebki ;) szukaliśmy przed chwilą tego filmu i ni maaaa powiem żeby zerknął jeszcze raz dokładniej zaraz na gg prześlę Ci stronkę z ebookami - ja dość dużo tam znalazłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 zresztą ,mogę i tu wkleić link chyba http://www.4shared.com/ rejestracja nie jest wymagana żeby wyszukać i ściągnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 Pestka mój się pyta skąd wzięłaś filma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 z torrentow .. ale jakos kiepska choc napisy sa ... poczekam na lepsza wersje i obejrze zeszcze raz .. bo dla mnie byl genialny ... no i ta postac Robertaaaaa hmmmmm hihihihihhihihihihih torrenty.org eternity dzieki za stronke poczytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 dzięks :) no my też poczekamy jednak na lepszą wersję ,na napisach nam nie zależy (chyba że będzie po chińsku ;) hihihihihi ) ale się rozleniwiłam po tych świętach i tak do 6tego mogę - wtedy dziewczyny do szkoły wracają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 jakos ta stronka sie zacina z ebokami dziwnie musialam zrobic az restartaaa a buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ej coś Ty ? u mnie śmiga normalnie ściągałam stamtąd wszystkie 47 tomów sagi o ludziach lodu,kilkanaście tytułów Chmielewskiej i jeszcze kilka innych - zawsze działało bez zarzutów jak chcesz to poszukam i Ci wyślę na maila plik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 siaraaaappp kuwaaa skonczcie juzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 hahaha pestka, a tobie co odpalilo? hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 27, 2008 bueheheheheh do was to hihihihih ..; sie zleje no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 a lej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 27, 2008 ale o co chodzi.................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Grudzień 27, 2008 wcielo laski? :p:p:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 jo tez nie wiem o co chodzi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 27, 2008 nooo chyba wcielo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ale w sensie że co ? ;) mnie wcięło przed tv ale teraz najwyższa pora spać (choć wcale jeszcze mi się nie chce ) branoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ja znowu wstalam dopiero co, kurde rozleniwie sie przez te swieta :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Grudzień 28, 2008 ciastek ja tez hihih kuwa wczoraj polknelam pol kiazki .. tak mnie wciagnela .. zaraz zabieram sie za dalsze czytanie .. az mi sie w nocy snilo hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2008 :D zostawiam troche ziolaide poczytac co nastukalyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2008 widze ze znow pomaranczka byla-ale juz wpisy usunel wiec niewiem o co biega:P ja zdjec tez jeszcze nie dostalam:( jestem objedzona i nie chodze ale sie tocze:P jak wracalam to przed granica byla kontrol heheh i zatrzymali jednego goscia-kazali zabrac bagaze i pojechalismy bez niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2008 dziekuje za wszystkie zdjecia choinek,stroikow i tanczacego mikolaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2008 zwracam honor:Psprawdzilam gg hihi dzieki za zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Grudzień 28, 2008 czesc hugo to co maglowali caly autokar? ja weszlam na wage i....jakby 2kg.mniej ....o boziu teraz bede miala co gubic na fitness hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Grudzień 28, 2008 Martoszka:) co bedziesz gubic jak masz 2 kg mniej hihihi bagazy nie sprawdzali ale cos z dowodem ten gosciu mial cos chyba-no chyba ze byl poszukiwany hahahah ja niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 28, 2008 dzien dobry dziekuje za pochwaly [czerwieni sie] ciesze sie, ze sie podoba :D kolejny dzien lenistwa przed nami jupiiiiiii Pestka co czytasz? hahhaah ja czytam rio anaconda i mi sie indiance snili :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 28, 2008 aaaaaaaa dalsze czesci twilight :) juz wiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Grudzień 28, 2008 i widze juz, ze tez skorzystam z linka od Eternity :D ide buszowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach