hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 my mamy olbrzymi domek dla ptakow na ogrodzie ale jakie tam ptaki lataja to niewiem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 to ja nie ekologiczna jestem ;) bo przeganiam gołębie z balkonu i parapetu....nie mam ochoty po tych obsrańcach sprzątać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wlazłam sobie na stronkę sklepu naszego zoologicznego :) taka wiewióra Izunia ? chipmunk ? http://www.petsathome.com/find/category-is-6+small+pets/breed-is-chipmunk/product-is-1102430 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 normalnie fatum dziś nade mną ciąży ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia gołębie też bym goniła :P mam jeszcze \"uraz\" jak moje młodsze dziecię chce zbierać znalezione piórka :o bleeeeehhhhhhh kategoryczny zakaz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Eternity taka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 tylko u was ta wiewiórka strasznie tania......u nas kosztuje coś 160-180 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia to cena za książkę :) wiewiórki nie widziałam na sprzedaż te zwierzaczki które są dostępne w sklepie są i na stronce - jak świnka morska na przykład albo chomiki ,szczurki ,rybki w sumie głównie małe zwierzątka ptaków nawet nie ma tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahahahaha...a ja zobaczyłam,ze zwierzątko pasuje..pod spodem cena i nawet nie czytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zQME-ChSwNM :):) oby do konc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 właśnie wczoraj ogladnęliśmy film :) i chyba bedę miec konkurencję do czytania książki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 soryy to miala byc ta :P http://www.youtube.com/watch?v=jCSe66pWNmc&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 heheheheh Izunia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ale mnie uszy pala:P Pestka to taka muza na wyciszenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Hugolina dzięki :) i przez Pestkę zrobiło się tak romantycznie i nostalgicznie....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 no jo :D fajnnoooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja dziś od rana futro suszę :P mam taką czarną tunikę ,która ma rękawki z futerka zrobione.....żeby było weselej to z naturalnego no i teraz mam co robić,bo po praniu co jakiś czas je przeczesuję,aby ładnie wyschły,a nie w strąkach ale tunika fajna....można nawet powiedzieć,że się sobie w niej podobam ;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy .... bueheheheheheehe .. :D :D i chyba tylko tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Izunia to moze zdjecie w niej zrob i na nk wstaw;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 no aż tak zapatrzona w siebie to ja nie jestem,abym w każdym nowym ciuchu musiała foty sobie robić i na necie umieszczać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 bueheheehheheheh :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 rany!!! już tyle nastukalyście???? a ja tylko na chwileczkę odeszłam :D dzięki za zioła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 :D:D:D Emmi ale dobrze ze wrocilas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wczoraj na lekcji nauczycil sie przyznal ze ma jeszcze polska karte do tel hihi .. i pytal kto ma dostep do kogos kto moze mu konto przedluzyc hihi bo musie waznsc konczy .. wczoraj bylo tylko 5 osob i bardzo duzo mowil o sobie hihi o rodzenstwie i o swoim pobycie w PL hahahha .. chlopak sie otwiera bueheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Akwarium jest syna, ale to panowie się nim zajmują, ja jedynie w wyjątkowych sytuacjach nakarmię ;) Mam dość!!! ale ptaszka mi brak. Mam kolekcję świnek morksich, niekoniecznie książeczkę :P Mam calą ich serię :D krókowłose, angorkę i dwie rozetki :D Prawie wszystko z adopcji. Jeszcze ostatnio zapytano się mnie czy dwójki nie przygarnę, ale zbastowałam :O Za dużo sprzątania, swinki morskie to nie inwentaż podwórkowy, co to nakarmić i tyle, one są bardzo towarzyskie :) Żólwiczka stepowa, też z akcji ratowania żółwi :) koty, psy... i i rybki - nie moje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 wiesz....może liczy na to samo ;) już ci powiedział,że ty bezpośrednia jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Emmi pobiłaś mnie ilością zwierząt!! z adopcji to ja papużki miałam,Agatka jest drugą znajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 no heheh opowiadal jak to reke zlamal .. jak chodzil do szkoly muzycznej z siostra hihi .. ze marny z niego talent hahhaha muzyczny .. ale poza tym madry kuwa jest .. chyba z 5 jezykow zna .. geografia historia w malym paluszku .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Pestka moja nauczycielka z pierwszego roku tez duzo mowila o sobie a gdala cos po pl z Toba? Emmi hihi masz maly zwierzyniec:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach