hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hopla u mnie juz -15 jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Pudelko:) Tobie rowniez najlepszego w nowym roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 perfumy twilight... czy jak to było... cholera, kota dostane, ja o tym slucham juz od miesiecy (4 tomy książki) i laska juz dwa razy w kinie na tym była:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hugo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 dzieki a ja nie widzialam tego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 a u mnie -22:D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 laska - moja córka były jakies pokazy przedpremierowe i nauczyla sie juz filmu na pamiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ale ksiazke mam zamiar przeczytac:) jestem przed @ i mnie na slodkie bierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Pudelko loo mamo hihi to u mnie i tak cieplej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 dorwalam sie do pierniczkow :P hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja do sliwek w czekoladzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Twoje mniej kaloryczne hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hahhaa Pudelko ..; szczesliwegoo !!! ty sie lasce swojej nie dziw bo ja tez nie dawno skonczylam 4 ksiazki hihihiihih i film 2 razy ogladalam ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 6, 2009 ja jestem w trakcie drugiego tomu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 dziekuje za pocztowki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 hehe ja sie nie wyroznie 2xfilm i drugi tom koncze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 przyznaje sie bez bicia ze pierwszego nie przeczytalam bo nimam książek tylko na kompie czytam jak bede miala kiedy książki to i pierwszy przeczytam jestem wygodna bo przeciez pierwszy to film :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 6, 2009 uuujjj ale bez porownania leeee Martoszka wracaj do pierwszego w filmie nie ma polowy .. nie bedziesz wiedziala o co chodzi w 2 ..; za mallo szczegolow bylo w filmie .. a nawet barzo maloo .. i dodane jeszcze byle co czego w ogole nie bylo w ksiazceeeee... zacznij pierwszy ci mowie .. nie pozalujesz .. in troche czasu wiecej poczytasz :) Pudelko i jak ci sie podoba ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 6, 2009 odbebnie egzaminy to i ja zaczne czytac hihi u mnie juz-17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 6, 2009 nieeee nooo ja sie tak nie bawie, kiedy ja mam to przeczytac? tyle nowych stron i znowu nie w temacie :( ide spac dobranoc psssssssssssssssss Eternity ;) moze jakies streszczonko? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 to ja wpadam z nadzieją że może ktoś chciał spróbować jak to jest napisać streszczenie ;):D ni mom siły dziś - pewnie jutro dopiero doczytam co na tapecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 Pudełko haj po dłuższej przerwie :) zielsko komu potrzeba i komu się należy :) czyszczenie zapasów - nowe mi kiełkuje ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 6, 2009 idę na jakąś herbatę i nogi na sofie wyciągnę bo coś mnie bolą ręka mnie napitala - prawie że orła na schodach wycięłam (dobrze że wewnątrz domu a nie na dworze) i przetarłam po ścianie łapiąc równowagę , tapeta całkiem ostra bom sobie skórę na kostkach zdarła :o muszę się chyba mniej wkurwiać - bez nerwów jakoś stabilniej chodzę :P dobranoc kolorowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 eternity dobrze ze nie twarza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 :) Eternityna obicia i obtarcia ale dzisiaj mroz:O myslalam ze mi uszy odpadna:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Ciastek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 hej u mnie ciut cieplej bo -15 a wczoraj bylo -22 przecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u nas dzis i szkoly i przedszkola pozamykanemieszkam na podlasiu a u nas są mozna powiedziec 2wiary(pisze dla niezorientowanych) są katolicy i prawosławni i ci prawoslawni mają dzis pierwszy dzien Bozego Narodzenia :) prawie wszystko pozamykane hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 śpita?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach