Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ja wlasnie jem sniadanko:razowca z twarozkiem,szczypiorkiem i pomidorkiem...mniam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 http://www.naprzerwie.pl/naprzerwie/1,89387,5505558,Ubieranka__Twoj_wlasny_Ciastek.html hahahahahahhhahahahahahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 no to złapię wpis 30303 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2009 wszystkim :) nooooo Pestka dobrze że nie ryjkiem ;) nie dość że szczypie to jeszcze bym zajebiście wyglądała Martoszka znaczy się dzieci dziś w domku ? mojej starszej już się dziś nie upiekło - szkoła otwarta :P zaraz sobie zobaczę ubierankę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 7, 2009 ożesz ! zapomniałam ! Martoszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka za stronkę i zaległe bo za prędkie jesteście dla mnie :P serwusik eternity :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u mnie zima na całego, w garnek wsadziłam fotki zza okna :O Jak której brakuje klimatycznej zimy to zapraszam do mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Jak któraś siedzi w ciepłych krajach a dziecina zrzędzi , że zimy nie ma i brak sniegu to tym bardziej zapraszam na terapoię do mnie. Ferie się zbliżają, dziecię pobędzie w chłodym domu z rana co to trzeba go nagrzewać piecem to będzie mieć co wspominać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 i znów to samo, tylko się pojawiłam i wszystkie wywiało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi cyferka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 no to lecę dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dzis sroda czyli tradycyjnie ide po kuraka hihihi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 7, 2009 dzieki za ziolo ja dzis bede rozbierac choinki ,chowac stroiki ....juz po świetach...juz po 3 krolach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 Ja miałam wczoraj rozbierać choinkę, ale jakoś ten śnieg nie nastraja mnie do chowania choinki, wprost przeciwnie, jej lampki oceiplają i dają nastrój w pokoju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 7, 2009 miłego dnia życzę, uciekam już z kompa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u mnie tez choinka jeszcze stoi .. hihi nikomu sie nie chce jej rozbierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 wszystkim:) u mnie dziś zimniej niż wczoraj!!!!! ale podobno od jutra ma się ocieplać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 zaś co do choinki to mnie wczoraj mój uświadomił,że wg kościoła to ma ona stać do 2 lutego!!!! oglądał jakiś program gdzie się ksiadz na ten temat wypowiadał.....ale ten ten ksiądz powiedział,że jak się po 3 królach rozbierze to kościół nie traktuje tego jako grzech :P tego jeszcze brakowało,aby rozebranie choinki grzechem było :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 doczytałam że Pudełko nas wczoraj odwiedziła :D Szczęśliwego nowego roku!!!!! Pojawiaj się częściej!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Eternity na otarcie uważaj na siebie!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka za fatum dzieci się pewnie cieszą z dodatkowego wolnego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Martoszka macham niemachanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 moja choinka tez jeszcze stoi-jakos zawsze wole ja ubierac niz rozbierac:P czekam az mnie natchnienie wezmie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Pestka w taki ziab stoja u Ciebie na rynku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 u mnie -8 na dworze:P ide po mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Hugolina to trzymaj choinkę jak kościół nakazuje do 2 lutego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Izunia hihi chyba raczej kosciola nie poslucham;) kurde mala rekawiczki przesiala-znaczy sie poczulam ze sie zima zaczela:P w zeszlym roku chyba 4 pary posiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Styczeń 7, 2009 no to ja zgrzesze - nie zgrzesze choinka mi sie sypie czyli pewnie niedlugo tez rozbiore:D martoszka ide dalej sie zamrażać:O podobno to dobrze konserwuje i zmarszki sie nie poglębiają;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 7, 2009 Pudelko:) a to powinnam sie tez konserwowac hihi Zreszta nie gadaj-gdzie Ty masz zmarszczki????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 7, 2009 pewnie na pietach ma .. hahahahhhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach