hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 rycz mala rycz placz malenka placz hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 vacancy 2 juz jest .. dla zainteresowanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 kwik kwik, a co jakis bal przebierancow u was hugo hehehe za piggleta robisz :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 zaraz wracam....muszę korzenie sparzyć tyle jeszcze mogę zrobić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Ciastek pewnie welonke ma hihi Izunia no akwarium tez trzeba opic coby sie nie pobilo !;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Pestka ja jak zwykle nie WE temacie:P Ciastek jak sie przebiore w pizame to bede miec bal przebierancow hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 jaki korzen chcesz wyparzac Izunia buhahahahahahahahaa ,ale mam skojarzenia, no ale wyparz wyparz :D:D a ja tam wiem jak ona sie zwie, jakas cerwona jest,byla taka malutka 3 lata temu, a teraz to kot by sie najadl, jak machnie tym swoim ochlapem z tylu to i wylewa wode ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Ciastek glodnemu chleb na mysli:P niewiesz co masz? a moze karasia masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 pestka a co to za film??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 taaaaaaaaaaaaa,rekina od razu ...:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 cos takiego masz? http://www.google.be/imgres?imgurl=http://www.superakwarium.pl/foto/1208356388.JPG&imgrefurl=http://www.superakwarium.pl/welon-welony-zlota-rybka-id752.html&h=536&w=629&sz=41&tbnid=UW7DPHbQBK3hLM::&tbnh=117&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dwelonka&hl=nl&usg=__lUAcgd0rBnpDqXlk2SJnuqz5spA=&sa=X&oi=image_result&resnum=3&ct=image&cd=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Pestka no korzeń do akwarium,a właściwie to dwa.....do dekoracji kazali najpierw wrzątkiem sparzyć,a potem wypłukać pod bieżącą wodą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja też mam skojarzenie z karasiem po opisie Ciastka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no jo, tylko ze cala czerwona no pomaranczowa ,belch ciutkie bialy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 tak bo wtedy nie muli tak wody:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no to welonke masz:) hihi ona nawet filtra nie potrzebuje-i szybko rosnie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 welonkę tyż już przerabiałam...i to w kilku kolrach brudasy z nich są :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no i jakie tasiemce wala:P hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 przy okazji akwariowych zakupów kupiłam adresówkę dla psa, złota,w kształcie kości,wygrawerowali mi na miejscu:D mam teraz oznaczonego psa na wszystkie możliwe sposoby: tatuaż w uchu chip w karku adresówka na obroży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja mam filtr w akwarium woda czystsza, jak zarcie wrzucisz to metna sie robi,a i ryba nie dycha jak filtr nie dziala :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 mialam kiedys 2 welonki i malo co ich nie ugotowalam hahaha bo chcialam im taka ciepla przegotowana wode wlac:O czlowiek wtedy jeszcze doswiadczenia niemial:P dobrze ze u mnie kumpela byla i uratowala rybko od ugotowania hahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no fakt jak sie zesra to plywa ogon :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 16, 2009 Ciastek wlasnie welonka bez filtra bedzie zyc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 16, 2009 jak co to za film .. sama z rok temu krzyvzalas zeby sciagac .. to o tych co w hoteelu ktos ich podgladal i chcial zabic .. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 welonka jest zimnolubna i nie potrzebuje filtra,wystarczy jej zwykły kamień z napowietrzaniem.....do kuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 kuźwa.....kora się sypie z tych korzeni czy trociny? płuczę i płuczę i ciągle jakies syfy wylatują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 w hotelu??? ja dzis zanik pamieci mam, nie kojarze no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ja też coś nie kojarzę jedynie Hostel mi się na myśl nasuwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 16, 2009 no tez o Hostelu pomyslalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 16, 2009 ..............18 800 przegapiłam macie martini ;) \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach