pestka-4 0 Napisano Styczeń 26, 2009 aaa,jeszcze co hhaahha.. ze widzialam na fitnesie u nas takie cos .. jakis sprzet i tam wisi ranga ludzi ile zgubili .. niektorzy nawet po 8 cm w pasie :D musze sie ndowiedziec jak to dziala hihihi to jakies prady z tego co widzialam... no musz se kupic porty kurwa wreszcie na ten fitnessssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 26, 2009 nie nie mam wapna ale mam muktiwitamine i ja pije le nic nie daje :O ok ide juz ..ihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 26, 2009 multi * hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 no to wapno bys musiala wypic Pestka a Ty juz biegasz na fitness?:) jakas niedoczytana ostatnio jestem :( dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 26, 2009 Pestka za stronkę a to za wynik gratuluję !!! Mindy za wynik dietki hehehe nawet zakupy nie są takie fajne jak spadające kilogramy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 ooo zebys wiedziala hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 26, 2009 chociaż po chwili zastanowienia mogę powiedzieć że są fajne zakupy - zwłaszcza jak się z wieszaka w sklepie zabiera do przymierzalni mniejszy rozmiar ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 26, 2009 hehe i oczywiscie ten mniejszy rozmiar pasuje nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 26, 2009 noooo pasuje !!! ale to wiemy już idąc na zakupy bo nasze poprzednie rozmiary są za duże ;) nie ma stresa że się nie wciśniemy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 nie euforka jeszcze nie latam .. b najpierw atak wirusa zoadkowego byl potem @ a teraz to uczulenie jak na zlosc .. musze sobie kupic spodnie nie bede w jeansach tam cwicyc nie hihih ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 :) Pestkastronkowe i gratuluje wynikow Mindy gratuluje zgubionych kg i wytrwalosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 no i ja, bym zapomniala pestka gratulejszyn super wynik-zdolna bestia z ciebie :p ja dzis sobie odpuscilam robote,niech se radza sami, w nocy wyobrazcie sobie spalam w pizamie i swetrze i bylo mi cieplo ale nie za goraco,pod sama brode jeszcze koldra, szok,za to rano oblewal mnie pot,gdziekolwiek sie ruszylam patrzcie co mi wczoraj wpadlo :p http://cgi.befr.ebay.be/NEUF-superbe-veste-mode-style-cuir-T40-a-voir_W0QQitemZ140296442651QQcmdZViewItemQQptZBEFR_V%C3%AAtements_Femmes_2?hash=item140296442651&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2|65%3A1|39%3A1|240%3A1318 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 loooo ciastek niezla ;. teraz bedziesz pomykac w skorkach hihihi :D dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Ciastek:) gratuluje zakupu:D i ziolo bys wyzdrowiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 27, 2009 :) Ciastek widze, ze szaleje z zakupami :) super skora :) i w brazie Ja jak sie zrobi cieplo to zamierzam biegac i tez jakies portki musze sobie kupic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Euforka:)jak tam Spajki?jakas poprawa? ja portki mam do biegania -ale narazie mam zakaz ;) hihi niech sie troche ociepli bo narazie z rana jest przymrozek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ja tez bym polazla na jakis aerobic nawet mam rzut beretem fitness wielkie studio, ale kurwa czy ja skumam co oni gadaja :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 hehe dzieki, juz zaprzestaje szalenstwa,bo co za duzo to nie zrowo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 to ja od gratulacji zacznę!! Pestka za wynik i kwiatuszka na teście ;) Mindy jak ty tego dokonałaś,że już 4 kg zrzuciłaś?? GRATULUJĘ!!!! Ciastek będziesz skórkowa panna na wiosnę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izu nia ja np mam fitnes sama .. bo te studio cale jest zamkniete i wejdziesz tylko z karta .. i sobie otwierasz drzwi i wlazisz , nikt tego nie prowadzi , stoja sprzety wchodzisz i cwiczysz :) i to jest super bo nikt ci nie brzecha ile musisz wycisnac z siebie sokow ahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Euforka dopiero dziś wieczorem do weta idę,przeciągnęły się wyniki badania ucha,z tego co wiem to czeka Iśkę podwójne leczenie :O od razu pokażę maila o Spajku,zobaczymy co powie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka to ty w sumie masz salę do własnej dyspozycji i robisz co chcesz i ile chcesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 http://www.easysun.be/ to link tego :) dzieki Izunia haahhaha wiecie co a ten kwiatek n aprawde byl taki ... jak nasz hahhhaha ino czerwonym dlugopisem narysowany :) moze tez ma jakis sentyment do ziola??? bueheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 a no mi sie tak pomyslalo ze jesli wglad do testow maja inni nauczyciele i w ogole sekretariat .. to tego kwiatka mogl se darowac :P nooo chyba ze to byl dla Midni bo ja pisalam list do Kasi hahahhaa i wlasnie tam zapomnialam sie podpisac hihihiih no jo Izunia tak jakby :) no chyb a ze ktos przyjdzie w tym samym czasie co ja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izunia:) Pestka le to super taki fitness tez bym taki chciala:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 no ja nei wiem jak ja go wczesniej nie odkrylam hihi .. tv tam jest lodowka z napojami... heeh no tylko musze te pory kupic .. jutro moze pojde do supry i odrazu kupie sobie skakanke :D:D:D:D a troszke sie ociepli i przesiadam sie na rower :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Hugolina Pestka a może Kris podczytuje kafeterie i dlatego zioło ci wręczył? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach