Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 dziś dostałam obiecane zdjęcia z WOŚP Kasia na przeprosiny,że to tak długo trwało (???) zrobiła mi 2 portrety Izzy....normalnie odpadłam! A mój to już chce lecieć i drukować w wielkim formacie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka skakanke to ja posiadam hihi ale jakos cos sie za skakanie zabrac nie moge:Pszkoda ze u mnie niema takiego fitness-bylby lux:Dide kiedy chce na ile chce i na co chce-poprostu super Izunia chyba nam wyslesz to piekne zdjecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 oo hihi wiecie ze u mnie -4 jest :P juz mam dosc tych mrozow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ale mam zadanie domowe:Pmusze urzedowym pismem napisac skarge na mieszkanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izunia jasneee hahaha by sie chyba posral od naszych tekstow hahahah nooo i dawaj te foty nooo ... dawaj dawajjjjj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka heheh chyba nie tak bardzo:P w koncu skonczyl studia w pl w kierunku przeklenswt hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 uuuuuuuuu Hugooo nizleeeee eehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 dzieki no niewiem od ktorej strony mam sie do tego listu zabrac hahahaha tosz takie tam slownictwo ze ja polowy nie kumam:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 samo to ze jaz pisze tu o nim hahaha to by bylo hihi .. no ale co prawde pisze haahahhahah wiec niech sie wypcha bueeeheheh jesioooooooooooooooooooooooooooooooo jak mnie swedza plecyyyyy normalnie opaelabym sie o jakis murek i sie derlaaaaaa aaajajajajajajaaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 oprocz tego musze sie nauczyc jak sie tu fachowcy nazywaja:P i wszelkie usterki domowe hahahaha no prypalo ich na calego:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka zaraz poszukam nazwe masci-ktora mala smarowalam na uczulenie i Ci napisze-tp kup moze Ci cos pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 zaraz je odszukam w fotach i wyślę wam Hugolina a czemu ty się masz na mieszkanie skarżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka wlacz gg-napisalam Ci tam nazwe Izunia hehe no mam taki temat w szkole-o usterkach w mieszkaniu,skargi jak wynajmuje chate itd i dostalam szablon jak ma wygladac pismo urzedowe i mam napisac skarge:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izunia to ja czekam na fotke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 foty w drodze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 powiem jedno .. kopara mi opadlaaaaaa Izzy wmiataaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 :) Hugolina i idę czytać i na maila zaglądać(tyle zdążyłam przeczytać w locie :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Eternity:) Izunia juz odp:) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 aaa dla tych co chca so bie w domu poszalec to polecam to :) http://www.zumba.com/us/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izunia Izzy super na fotkach !!! Ciastek zdrowiej i gratulejszyn zakupu :D widzę lubisz skórkowe kurtałki :) Pestka no super z tym fitnessem aby tylko chęci nastarczyło i heja ! a z tym ziołem to jakaś mięta przez rumianek ;):D iiiiiiiiii zapomniałam co jeszcze miałam napisać :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 zamiast fitnesu rzecz jasna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 fajne portki mają na tej stronce;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 dziękuję za Izzy za wszystkie komplementy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 sprawdziłam czy nie ma klas zumby u mnie - za dalekoooooo ale na torrentach ktoś zamieścił wspaniałomyślnie filmiki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 WYWIAD z Januszem Rajcesem, rzecznikiem wrocławskiego MPK: - Dlaczego, pasażer Waszego tramwaju nie może przesiąść się z wagonu do wagonu? Janusz Rajces , rzecznik wrocławskiego MPK: - Może, tylko musi skasować drugi bilet. -Jak to? Przecież nadal jedzie tym samym tramwajem i ma bilet. -Regulamin przewozowy mówi wyraźnie: bilet jest ważny w tym wagonie, w którym został skasowany. -Przepis przepisem, ale staram się zrozumieć jego sens. Tak naprawdę, dlaczego nie mogę zmienić wagonu? -Przebiec na czerwonym też pani może, tyle że ryzykuje pani wypadkiem albo mandatem. A tutaj ryzykuje pani, że złapie ją kontroler. -Ale przechodzenie na czerwonym świetle jest niezgodne z prawem, a przesiadanie się z wagonu do wagonu nie. -Jakby się ludzie tak przesiadali, to kontrolerom byłoby trudno pracować. -Czyli wygoda kontrolerów ma być argumentem? -Argumentem jest przepis. A poza tym, jeśli kupuje pani bilet na pociąg, to, chociaż do Gdańska jedzie i 15.30, i o 18.15, to pani ma bilet tylko na ten o 15.30. -Przepraszam, ale tylko, jeśli to miejscówka, a u nas jakoś w tramwajach ich nie ma. -A po co w ogóle się przesiadać? - Przecież są sytuacje, kiedy trzeba się przesiąść, na przykład, gdy w naszym wagonie jadą pijani, agresywni ludzie. -O tak, uciec jest najprościej, a przecież trzeba zainterweniować. -Szczególnie, gdy się jedzie na przykład z małym dzieckiem? -Nie ma powodu, by zmieniać wagon. Można, podejść do motorniczego, a on już wie, co robić. -Ale przecież w drugim wagonie nie ma motorniczego... - No właśnie, on przestrzega przepisu. Nie ma go w drugim wagonie, bo nie może przejść, gdyż też musiałby skasować bilet. -To jak interweniować, jeśli jest się w drugim wagonie, w którym nie ma motorniczego? -Przejść do pierwszego i skasować bilet... -Skasować bilet?! -Oczywiście. Przepis jest wyraźny. - Czy motorniczy przejdzie do drugiego wagonu i interweniuje? -Jeśli skasuje mu Pani bilet, to tak.- -Ja mam kasować bilet za motorniczego?! -Oczywiście, przecież mówiłem Pani, że motorniczy nie przechodzi, bo musiałby kasować bilet. Jeśli chce Pani interwencji, to musi Pani mieć dodatkowy bilet dla motorniczego, a najlepiej dwa, żeby mógł wrócić do pierwszego wagonu. -A po co będzie jeszcze przechodził? -Jak to po co ? Ktoś musi kierować tramwajem! - To nie może po prostu przejść jak człowiek?! -Proszę Pani, przecież przepis wyraźnie mówi, że bez skasowania dodatkowego biletu nie można przechodzić... Poza tym motorniczy to nie jakiś człowiek, a motorniczy. To zasadnicza różnica! -Wie Pan, to ja wolę zostać w tym pierwszym wagonie i nie interweniować... -No widzi Pani, od razu mówiłem: po co przechodzić i robić zamieszanie... Pozostawiam to BEZ KOMENTARZA, ale jeśli rzeczywiście tak jest we Wrocławiu, to współczuję jego mieszkańcom _________________ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 oo mamo hihi maslo maslane:Pwspolczuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 heheheheheh jeździłam tramwajami we Wrocku ale się nie przesiadałam między wagonami ;) muszę wysłać bratanicom mojego T - uczą się teraz i mieszkają we Wrocławiu , niech lepiej wiedzą ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ale najfajniejsze w tym jest to,ze to RZECZNIK takiego wywiadu fachowego udzielił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 jestem juz w polowie drugiej ksiazki hihi a zadania nawet nie ruszylam:P tramwajem we wrocku tez jezdzilam-ale jakos nie mialam potrzeby sie przesiadac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach