Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ja wlasnie filma obejrzala, powiem Wam ze przez pierwsza godz mnie deko nudzil ale potem bylo ok http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=22697 no i mam paczke od eternity hurrrrrrrrrrrrra, zajebista normalnie brak slow i jezyka rozumiem ze fot mam nie robic bo wszystkie widzialy sliczne pudelko ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 oo to dobrze ze przesylka doszla:) no mysmy juz wczesniej widzialy hihi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 oj cos mnie od rana to fatum trzyma hihih lece po mala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Hugo hehhe ciężar z wątroby - alleluja ! przesyłki nikt nie zajumał :D nio -pudełko to było to o czym nie wiedziałaś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emmi 674 Napisano Styczeń 27, 2009 Hejka :) dzidziuś mi choruje i nie mam głowy na pisanie, ale pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Emmi dużo zdrówka dla twojego dzidziusia a tobie cierpliwości i siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Hugolina za fatum właśnie podawali,że w USA urodziły się ośmioraczki!!! 18 lekarzy do porodu było,najmniejsze 850 gramm,a największe 1 500 gramm,9 tygodni przed terminem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 nie wszystkie kuwa nie wszystkiee :P Emi zdrowia zycze dzwonila do mnie Gosiaj .. boszzzeee gadala godzine az mi ucho zwiedlo ... pisze nick bo niektore wiedza kto to :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Pestka ty fot nie dostałaś,bo zaproszenie dostaniesz :) Eternity zobacz jakie my wszystkie lojalne,zadna nie zdradziła tajemnicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 a Ty taka wyrywna nie badz, dowie sie WE :p swoim czasie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ot Izunia, masz Ci no zachowala tajemnice, a moze to miala byc niespodzianka ze dostanie zaproszenie :p [zartuje oczywiscie];-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Emmi niech zdrowieje szybko dziecię Pestkowa nie nerwuj się - zaraz wyślę fotę :) ale ino pudełka ;) hahhaha nie mogę !! :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Emmizdrowka dla dzidzi Pestka hihi zobaczysz w swoim czasie:P:D Izunia oo 8 raczki-podziwiam juz teraz rozicow hihi bo ja czasem przy jednym nie wyrabialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Eternity:D sprytnie;) hihi aa dzieki za ziolo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 no na pudelko moze se baba luknac :D:D;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 :P pipaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 sama jestes traba :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 sama jestes beuhheheheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 uwielbiam jak tak pieszczotliwie do siebie się zwracacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ty,ty ,tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy piśko jedna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 waryjotki ! :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 ja już sasypana kartami ocen siedzę.....muszę papierzyska do rankingu afgana przygotować,bo termin mam do 31 stycznia (wytyczne już w listopadzie chyba dostałam,ale cóż......) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 behehe pisko haahaahahahahaahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 hehehe a co tu sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Styczeń 27, 2009 witanko u nas cieplo jak na styczen 5st. maly nadal chory....od dzis na antybiotyku o dziwo mi wątrobo żołądek coraz zadziej boli...mozna ppowiedziec ze jak biore te leki co mi dala to jest ok Izzy kurcze pikna jak modelka a czule slowka zawsze wskazane kto sie czubi ten sie lubi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Izunia nie zazdroszczę zasypania papierami ale dzięki za przypomnienie :) słowo \"termin\" skojarzyło mi się że miałam przebukować wizytę u dentysty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Martoszka niech mały szybko zdrowieje super że u Ciebie lepiej już :) leniaaaaaa mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 27, 2009 prawie że się uporałam już jeszcze tylko trzeba te papiery zeskanować i wysłać na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 27, 2009 Martoszka:) i dla malegoby szybko wyzdrowial zaczytalam sie hihi moze dzis uda sie skonczyc juz 2 ksiege:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Styczeń 27, 2009 no idziesz >Hugo idziesz hihi cztaj czytaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach