hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Izunia heheh dobre:D pralka u mnie tez pierze-drugi raz dzisiaj-szkoda ze potem sie samo nie chce rozwiesic hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 kuwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa teraz pada deszcz brrrrrrrrrrrrrrr aaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeee co za pogodaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Pestka na pocieszenie Ci powiem ze u mnie tez tak bylo-teraz juz tylko wieje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 ej to pocieszcie mnie jeszcze że do mnie ten deszcz nie dojdzie ! cały czas prószy - myślałam że przestało ale to tylko rozmiar płatków się zmienił ja z modernizacji nie mam ino gotowca dziś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 a ja niemam pomysla o dzis na obiad zrobic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 2, 2009 jo tyz nie .. i czuje ze zaras zasne .. ahhhaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 ludzie ale szarowka za oknem:Onormalnie mozna wpasc w depreche:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 kto za mnie z psem pójdzieeeeeeeeeee... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 jesuuu ale tu optymistycznie ale ja się nie wyłamuję za godzinę muszę iść w tę zamieć po dzieci a może jutro zamkną im szkoły jak tak będzie sypać ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 hehe zrobil nam sie topik do marudzenia:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 wymyslilam ze dzis na obiad bedzie spaghetti:Pszybko sie robi i rodzinke zapcham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 a ja ugotowalam zupe szczawiową na drugie zeberka z pieczarkami...w sosie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 aaa i sorowka z buraczkow z cebulką oczywiscie dzieci drugiego dania nie ruszą tylko zupe i cirka buraczki lubi mąż zebta wszystkie wtrąbił bo mowi ze jak miesa nie zje to nie najada sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 Martoszka ale bym zjadla takich buraczkow jamiiii az mi jezyk wisi hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 aaaaaleeeeeee ziiiiiiiimnooooooooooooooo :o a niby 0 jest sypie cały czas , mokre świństwo , ślisko jak wydeptane ,ale ulice czarne - jeżdżą i sypią i padłam normalnie w drodze do domu ! dzieci w gumowcach po tej zimnej śnieżnej brei to jeszcze nic ! za to dzieci w półbutkach iiiiiii PODKOLANÓWKACH !!!!! masakra :o a moja młodsza zawołała dziś rano że pod spodnie zakłada rajstopy a nie skarpety ! ale już nam ciepełko bo przed wyjściem powiesiłam ciuchy do założenia na grzejniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 2, 2009 podkolanówkach????!!!!! boziu ci Angole sa jacyś nienormalni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 dalej sie utwierdzam ze belgia z anglia maja sie ku sobie:O nauczycielka nam opowiadala ze z czasow jak ona chodzila do szkoly obowiazywaly mundurki-podkolanowki trampeczki spodniczka i jakas tam koszula-zima,wiosna a oni mieli byc tak samo ubrani Mrozy sniegi a ta w tych podkolanowkach na rowerze zasuwala:Pdobrze ze to juz czesciowo zniesli-przynajmniej moja niema mundurkow:D ale widze dzieci z liceum tez chodza w mundurkach tam gdzie ja do szkoly jezdze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 niemam zamiaru juz dzis nosa z domu wyciagnac:P zakisne i juz hihi a jak taka pogoda dluzej sie utrzyma-to zalapie depreche i dopiero bede Wam marudzic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 no tu niby też mundurki ale rajstopy są dozwolone i spodnie dla dziewcząt też - nie jest tak restrykcyjnie ja nie wiem gdzie trzeba mieć głowę żeby tak dziecko rano ubrać - a te dziewczynki akurat rano odwozi przeważnie mama samochodem a odbiera babcia na pieszo - w samochodzie nie zmarzły ale nie wiadomo przecież czy nauczycielka zdecyduje czy dzieci wychodzą na dwór czy nie na przerwie (akurat dziś wyszły) no i przecież wie ta mama że na pieszo wracają do domu brrrrrrrrrr normalnie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 moja starsza poleciała już oczywiście na podwórko to były jej pierwsze słowa po przestąpieniu progu \"czy może iść na dwór\" a druga kluska ciepła kokosi się na sofie z futrzastymi poduchami i kocem :D po mamie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 a na stronie internetowej już jest lista 90 szkół które będą zamknięte jutro naszych nie ma ale na wszelki wypadek rano trzeba sprawdzić albo radio włączyć a w Pl 2 metry śniegu leżało i się maszerowało ! chyba że duże mrozy były to zamykali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3981036&start=0 się trochę uśmiałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 o zapomnialam ze u Ciebie to trzeba radia nasluchiwac hihi topik dobry heheh -tak na polepszenie humoru:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 tak sobie mysle-wg rozumowania autorki tamtego topiku to ja nie powinnam miec prawka:D:Phihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 ta matka tego niskiego chlopca to jakas naprawde psycho wiem ze nawet karly mogą zdawac prawojazdy...jest do tego specjalna poduszka pod dupke hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 a no trza słuchać bo ze szkoły nie przyniosły żadnej informacji czy będzie otwarta a do jutra rana mogą ogłosić stan wyjątkowy z powodu opadów śniegu ;) tamten topik to ściema - dzieciaki się nudzą w ferie :D no ale jeśli nie to mamusia powinna być pod opieką specjalisty ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 2, 2009 hehe mozliwe ze to sciema-choc rozni ludzie chodza po swiecie;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 2, 2009 haha u mnie w radiu mowią ze Anglie sparalizowal śnieg i zeby przysylac SMSy w jaki sposob by pomoc i doradzic z tym sniegiem hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 hehehe dobre :D no z jednej strony śmieszne ale z drugiej to ja nie wiem czy mój T dojedzie z pracy do domu :o drogi zaczynają się bielić - jest chłodniej już i nie topnieje na ulicy tak szybko lista szkół się wydłużyła a naszych jeszcze nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 2, 2009 jak zapowiadają że na przykład będzie mróz w nocy to jeżdżą piaskarki już wieczorem i na wszelki wypadek sypią żeby nie było ślisko ale śnieg to już dla nich prawdziwa masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach