hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka dasz rade hihi jeszcze 3:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 szybciej bo czas leci ..... hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 stukaj a ja po kawe ide hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 tik tak tik tak hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 blaabala balabalabalaba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 ja jestem pan tik tak a to mój mały znak :D stronkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 oki jakis tam jest ahhahahhhah ide ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... bueheheheheh :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hehe przypomnial mi sie tik tak pankracy i fasolki hehehe piosenka-marzenia i mydlo wszystko umyje:D hahahaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka udalo sie hihi ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] ^kiss] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka już za chwileczkę już za momencik piątek z pankracym zacznie się kręcić kręcić się będzie pankracy z panem czy wszystkie buzie już roześmiane :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 jeszcze raz heheh ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 jakiś but mi wyszedł :D i jeszcze michałki leciały w telewizji !!! była taka stronka na której można było sobie przypomnieć bajki z dzieciństwa zaraz poszukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 Eternity:D a moja ulubiona dobranocka byla pszczolka Maja hihi zawsze plakalam jak sie koczyla hahah-czytaj mialam jakies 4lata hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 byly sobie dwa michaly jeden duzy drugi maly...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 http://www.nostalgia.pl/ tuuuuuuuuu !!! z Mają miałam drewniaczki do tupania i jakieś koszulki z naprasowywanek :D i rumcjasa lubiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 -arabella -nikto nie je doma :D to były fajne filmiki idę się ubierać choć chętnie teraz poszperałabym po tej stronce :D dawno tam nie byłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 3, 2009 aaaaaaaaaa i mój piesek miał na imię Dżeki jak z bajki dżeki i nuka :D idę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 dzieki Eternity poszperam troche na tej stronce hihi rumcajsa tez lubialam aa i sasiedzi hahahah mam ich teraz na dvd i czesto z mala ogladam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 oo hihi wtedy prawie kazy pies to byl dzeki hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 ale nastukałyście!!!! Pestka dzięki za kwiatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Pestka za limit!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 ha wlasnie znalazlam akademie pana kleksa hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 a Arabella to leciała jakoś we wrześniu rano,tylko nie pamiętam na jakim kanale....codziennie jeden odcinek,miałam fil do śniadania (a właściwie to mój miał :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hahaha arabela i he-man slucham i ogladam a moj dziwnie na mnie spoglada:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 a w Qukardce można kupić figurkę misia Uszatka,całkiem taka sama pluszowa jak w bajce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 3, 2009 Arabelle to przed świętami widziałam w wersji książkowej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 albo \"ja kocham Rozie jej przesliczna buzie\" hihihi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 3, 2009 hehe obejrzalam z mala Daszenke i Pana Kleksa piosenki hihi a teraz ide sie szykowac i do szkoly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 3, 2009 http://www.nostalgia.pl/siedemzyczen/multimedia/ hihi zajebista piosenka 1 -sza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach