hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 ja tam sie przed nikim nie ukrywam:P wiec nie musze miec kilka nr:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 no z nudów to można czasem żałosne rzeczy wyprawiać :o a jaki stres żeby się za którymś razem nie jebnąć i nie wydać - toż to chorobą psychiczną grozi Izunia no coś w tym jest ,kolejny raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity masz wiosennego kwiatka no chyba że się już ma tą chorobę psychiczną :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity heheh co racja to racja:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 strong gg ma nawet lamacz hasel hihi niezle niezleeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 moja mala nie powinna ogladac reklam:P upatrzyla juz sobie nowa gierke na Wii-bo reklamuja i juz mi marudzi ze chce hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 5, 2009 pestka nooo ja tez wlasnie mialam takiego spama na gg i mysle co jest do groma i to tez dwa razy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 http://www.pobieraj24.pl/gg_nuker_light-p309.html a teraz popatrzcie tu hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 hmmmm...fajny program.....jak chce się komuś uprzykrzyć życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 moje gg znowu \"zdechnięte\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe to cos na styl wysylania wiadomosci z netu na komorke heheh no wiec lepiej niech Ci sie nikt nie naraza ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 moje gg jeszcze dycho:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 dobre Prowokator GG Program Służy do robienia \"jaj\" z dowolnymi użytkownikami Gadu-Gadu. Instrukcja Użycia: - Rejestrujesz sobie nowy numer GG, - Wpisujesz ten numer i hasło do niego do 2 lewych okienek, - Wpisujesz numer i nazwę pierwszej ofiary prowokacji, - Wpisujesz numer i nazwę drugiej ofiary prowokacji, - Klikasz połącz, - Teraz musisz odpowiednio zagadać do pierwszej i drugiej ofiary, lub do dwóch jednocześnie. Zaczyna się ich dialog, a ty czytasz i śmiejesz się z nich. Możesz w każdej chwili podszywać się pod jedną lub drugą osobę i zagadywać w trakcie ich rozmowy. Jeżeli chcesz poprawić sobie humor użyj programu ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ja to bym z miejsca miała takie dwa numery ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 dzięki za cfiatki dobre programiki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 bałwan stoi u mnie w ogródku trzykulkowy nawet wyszedł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Slonko wyszlo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 trzykulkowy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity pomagalas lepic balwana? Moj kolega z klasy byl odwiedzic wnuczke w londynie-akurat wtedy natrafil na ten snieg hihi sam w szoku byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 96338248 4706858 nastepne 2 numery hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka czyli śledztwo na całego.....masz numery do przetestowania prowokatora gg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 widac ze glupota sie rozmnaza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ktos ci kazal to napisac??? a ta 2 i godzina z gg to kolejny numerek gygy co???? hahhaahahahaahha z ktorego spamujesz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 jak to Eternity napisala -mozna sie jebnac i wpadka:D:P:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 jak to eternity pisala trzeba dobrze uwazac zeby nie wpasc ... hihihi UPSSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 to ja się tylko pod waszymi postami podpiszę,aby trzeci raz tego samego nie pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ooooo bueheheheheheheh Hugo :D:D:D:D:D:D w tej samej minucie bueheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 z moium gg nie ma zartow to lepsze niz kuwa detektyw ... juz 2 razy mnie nie zawiodlo hihihi ... kiedys tez mi intruza pokazalo ... co ciekawski byl kuwa .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 ale intruz wtedy swymi opisami sie zdradził ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka znaczy sie nadajemy na tych samych falach:D gg pojawia mi sie i znika:P i jeszcze mi neta muli:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach