pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 no wiesz jak sie wszystko wszedzie opisuje nawet na opisach gg to nie dziwne ... slepy by paluchami wymacal bueheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 mi tez gg znika i sie pojawia .. i jeszcze ten patat spamer kiegos pieruna tu sle jakis znaczki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 a glupota nawet bogowie walcza nadaremno !:D:P Niektorym ciezko sie pogodzic ze ktos inny ma lepiej ! i pewnie tez twierdzi ze najmadrzejszy na swiecie ! a tu uuuups taka wpadka :D hahahahahaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka wiecie jak to mówią - przestępca ZAWSZE sotawia ślad na miejscu przestępstwa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Zglupota nawet bogowie walcza nadaremnie ! Trudno sie niektorym pogodzic ze inni maja troche lepiej ! Pewnie jeszcze twierdza ze sa najmadrzejsi a tu uuppps taka wpadka:D hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 oo hihi wysylalam kilka razy posta i nie pokazywalo a teraz jest az 2 razy hehehehe-to pisalam JA2 buhahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 no jak jesteś JA2 to musisz i 2 razy posta puścić hehehehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe moze zmienie sobie nick na JA2 hahahaha albo ja3 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 a ja JA 1 bueeheheheehh wiecie ja rozumiem ze ktos moze byc zazdrosny i gul mu wylazi z tego powodu ale zeby miec zawisc we krwi??? i zyc tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe bo sa ludzie i wampiry i wilkolaki buhahahha jak w naszej ksiazce:D oby sie tym gulem nie zadlawili:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 nie kazdego stac by jadac krewetki na kolacje-lepiej kupic przecenione oliwki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 bo jak ktoś ma wielkie ego to każdego kto przed nim nie pada na kolana traktuje jak wroga,tolerowane są tylko takie \"podnóżki\" które będą tej osobie przytakiwać jakie one są cool,a wszystko co one zrobią to czad smutne ale prawdziwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 hyhyhyyhyhyyhyhy no jo ja lubie wampiry choc to takie pijawki beuheheeh .... jak tam Hugo gdzie juz czytasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 tak tak panie i wladco hahahahahhahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 nie Izunia to sie wszystko nazywa zajebiozaaaaaaa:O:Dhahahaha Pestka no dzis jeszcze nie czytalam ale koncze 3 ksiege hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 a zauwazylyscie ze ten kto sie smieje to sie smieje ostatni?? tak dzien po dniu ... juz dzis nie do smiechu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 cicho wszedzie glucho wszedzie -co to bedzie,co to bedzie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 wszystko oprocz moczu to gowno .. wiec gowno bedzie ahahhahahh ej ku sie nudzi?? mam 2009 minut na tel i musze je w miesiac wygadac bueehhe ...;) taka promocja .. jak z oliwkami hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 bo nie wypowiada się wojny nie doceniwszy przeciwnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 komu* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka heheh to wydzwaniaj hahahhaha promocja pewnie lepsza-bo oliwki jak przecenione to albo konczy sie data waznosci albo juz sie skonczyla:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 ok ale pozniej jaj Didi wstanie ... tylko czy ja mam dobry twoj numer?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 na chwilę z oka spuścić :P mężczyzna nakarmiony i zadowolony idę doczytać bo nie w temacie jestem - chyba że streszczonko ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 5, 2009 hehe a ja wiem-zaraz wysle Ci smsa hihi tylko nie dzwon jak w szkole bede hehehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 aa no i 2009 sms-ow tez mam hihi .. to byla noworoczna promocja hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 nie nie czytaj czytaj ... :P nie ma streszczonka ... oki slij sms :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Eternity czytaj....dałam ci odpowiedź na bałwana ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 5, 2009 aaaa nawet nie musiałam czytać całości - po kilku postach widać o co kaman ;) no i nie musiałam się przedzierać przez tysiące postów o niczym :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 5, 2009 jesoooooooooooo zjadlam pol takiego chleba z rodzynkami ... pekam .. njutro bede na salacie jechac hihihiih dajesz tego smsa?????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 5, 2009 Pestka mogę ci pół podrzucić.....świetna sałatka grecka z niej wychodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach