eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 to wyżej było do szczochów żubra :D aaaaaa bo piszesz że wiesz kto będzie to myślałam że dojszły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 Izunia ale Ty robisz tez tosty z czosnkiem ,tez pycha, albo chlebek czosnkowy,my ostatnio tu kupilismy na sprobowanie pyszny byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 nie no wiem,bo tesciowa sie wybiera a dzis R siostra dzwonila ze raczej tez beda,stad wiem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek albo jak wolisz żebyś nie krzyczała żeś nie królica :P ślinka mi cieknie :P czosnkowe grzanki były niedawno do obiadu - zupę przetarłam na krem i do tego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek masz sałatę na odchudzanie;) grzanki czosnkowe idealne są na sezon jesienno-zimowy tylko należy konsumować je parami,aby ukochanemu nie jechać prosto w twarz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2009 iastekslinka mi poleciala na te krewetki i tosty czosnkowe hhihi nie nastukacje za uzo bo ja sie musze zbierac-ide pograc z babciami hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2009 C mi wcielo hihi mialo byc Ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Hugolina ino nie orżnij emerytek !!! :P:D i powodzenia ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 no ale powiedzta jak robita te grzanki z czosnkiem? chleb tostowy do opiekacza i smarujecie rozgniecionym czosnkiem czy jak?? mnie naszla slinka na tosty i sery smierdzaceeeeeeeeeeee,mniam wczoraj ogladalam filma na tvn do 23.30 (szok);p o kobiecie ktora poszla na 3 m-ce do paki za to ze leciala wojskowym samolotem podajac sie za pielegniarke,a jej dzieci zabrano(sprzedano)bez jej wiedzy,szukala ich (trojka dzieci) 20 lat, ale znalazla,super film byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 hahahahaha...daj znać czy coś wygrałaś!!! Ciastek a sałatka z przepisu od ciebie robi furorę!! była u mnie przyjaciółka,zjadła i przepisu zażądała!!:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 hahaha Izunia jasne że lepiej jechać sobie nawzajem ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2009 hehe no na kase nie gramy-juz pisalam to jak bingo hihi a nagrody sa zakupione z kasy ze sprzedazy kuponow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 heheh Izunia,mi tez ona smakuje bardzo, ale zasluga tez w tym pestki bo jak szukalam przepisu to ona mowi"a moze cos z makarnem" wiec.... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 6, 2009 tja z moim szczesciem to nic nie wygram:P ok uciekam odezwe sie jak wroce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Jaś Fasola w bingo to wycieczkę do Cannes wygrał ;) nawet jak bryloczek wylosujesz to się pochwal!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 oby tylko w rozbieranego nie graly ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek ja wygniatam czosnek do miseczki z masłem ,jak mało słone masło to trochę dosypuję soli ,ucieram to razem i zostawiam na troszkę żeby się \'przegryzło\' smaruję chlebek tostowy i do piekarnika na około 15 minut (albo jak się zrumieni - różne chlebki różnie szybko) na wyższej półce w piekarniku na 220 stopni ewentualnie posmarowaną kromkę wrzucam do mikrofali na najwyższą moc na 1,5 minuty -to na leniwca jest ;) a ostatnie do obiadu zrobiłam na patelni ! mocno rozgrzana i przesmarowana tylko lekko olejem żeby nie była całkiem sucha - bo mi pomysł przyszedł za późno i nie było czasu czekać aż się piekarnik nagrzeje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Hugo na fanty też można orżnąć - może się trafi wszystko Tobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 no i już jestem głodna !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 ja na to jeszcze plasterek żółtego sera kładę.......i piwo do picia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 z serkiem też dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 ale maslo roztopione??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 nie roztopione , wyciągam trochę wcześniej z lodówki żeby nie było mocno skostniałe bo źle ucierać lekko miękkie ino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek możesz posmarować kromkę masłem,a na masło położyć przeciśniety przez praskę czosnek (mało!!) i na to plasterek serka....potem to albo do piekarnika,albo na patelnię pod przykrywke....z mikrofali wychodza takie trochę \"ugotowane\" więc mniej smaczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 a jak chowam do lodówki to trzeba dobrze przykryć bo \'ładnie wonia\' ;) chyba że ma się pochłaniacz zapachów albo spodeczek z sodą oczyszczoną się wstawi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 ni mom piekarnika, najlepsze wyjscie zrobic tosty w tosterze i na cieplo smarowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 a moje proporcje to na ćwierć kostki jeden ząbek taki średni czosnku (można więcej ,można mniej zależy jak kto lubi) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek tak też może być !!! moje dzieci czasami \'tostują\' sobie w mikrofali (Izunia na trochę dłużej wychodzą chrupiące) i dopiero smarują bo lubią jak im się masło na toście rozpływa ewentualnie możesz na patelni spróbować - tylko wtedy mniejsze kawałki , nie całą kromkę (tak jak się robi grzanki z samego chleba) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 6, 2009 my lubimy czosnek,czasem do kuraka robie sos czosnkowy ,rozgniatam zabki czosnku potem kroje na drobne (wazna kolejnosc) i dodaje majonez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 6, 2009 Ciastek zrób na pateni pod przykrywką....wychodza takie same jak z piekarnika....i od razu kilka jak masz dużą patelnię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach