the best man for a job 0 Napisano Luty 6, 2009 dobra splywam. musze pozmywac, wykapac sie i pa-lulu bo jutro wczesnie wstaje. mam spotkanie z projektantem kuchni :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 6, 2009 aaaa slyszalas o tej lasce w szwecji ?? co chlopak mial 3 na boku?? i 2 juz w ciazy a z nia nie chcial sie dymac?? heheheh a ona w niewiedzy taka .... tak to jest za GRAMANICA jak pizda swedzi a nie ma co , lapie sie co popadnie .. :D dobranoc :) czas na relaxxxxx :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 dobranoc The best oby projektant się spisał ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 6, 2009 mosz Pestka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D spokojnej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 :) Pestka hihihihi chcesz klaser? mam dwa, jeden moge Ci oddac :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 K wczoraj wrocil :) ogladalismy film - turysci widzialyscie? a ten o szklanym domu to kiedys ogladalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 a jak auto bedzie juz moje to trzesne sobie sesje ;) obowiazkowo :D i wysle Wam na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 taaaaaaaaa trzesne... :P:D ech i jak zwykle mi przeszkadzaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 naczytalam sie jak zwykle o grzankach czosnkowych, salatkach i teraz mi kiszki marsza graja :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 Eternity widzialam, ze przez jakas picze nerwy Ci puscily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 aaaa jeszcze co do butow pamietacie jak latem w tamtym roku kupilam na allegro buty takie biale baleriny jakby? zaplacilam za nie 20zl chyba z przesylka :D a uwielbialam je! Izunia nawet je na zywo widziala :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 jasno sie robi wiec pstrykne fote i na bloga wsadze :) bedziecie mogly zobaczyc moje codzienne wieczorne wypociny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 i juz sa :) a teraz lece sie szykowac bo dzis wazny dzien :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 euforka czy chodzi o turistas??? ja ogladalam :D fajny fajny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 dzieki za :D euforka rzuc mi na gg adres co??? zapodzoialam gdzies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 a juz sie robi :) no chyba o ten, morduja dla organow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 siostra mnie dzis wyciagnela do taniego ciuszka kolo domu :P hihihi i wrocilam z super ekstra cool marynarka sztruksowa atmosphere, jest brazowa i mi sie strasznie podoba i kosztowala tylko 10zl :D:D:D lol musze czesciej tam zagladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 mala rzecz a jak cieszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 dobra nie bede nawijac sama do siebie ide na sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 euforka widzialam swieczniki, ale Ty to chyba specjalnie dla mnie je zrobilas hehehehe no identyko jak ten obraz u mnie na scianie :p a ze tak zapytam z ciekawosci, korzystalas ostatnio z olowka i papieru ;-)hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek a no z mysla o Tobie :) a z olowka korzystalam ale jeszcze nie skonczone :) i malo .. zaczelam na malej kartce a4 na probe ale ma byc na duzej nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 :) na bloga zajrzałam :) komenta zostawiłam ;) filmu nie widziałam ale jak dobry to pewnie jeszcze obejrzę ;) aaaa te nerwy to tak na chwilę bo i nastrój już miałam podminowany to puściło ale przeszło - teraz totalna olewka ,mam poważniejsze sprawy na głowie niż czyjeś fanaberie rodem ze szkoły podstawowej pamiętam te balerinki - baaaaaardzo mi się też podobały :) Pestka jak możesz zapodziać adres ? w ulubionych ma być ! ;) Euforka gratki za marynarkę ! Ciastek ma smaczka na świeczniczki ? ;) ja też będę miała ,niech tylko wymyślę gdzie miałyby stać i jaki deseń ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 oooooo a co to za dzieło się szykuje(szkicuje) ? ciekawska jestem teraz ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dopiero na 14 jestem umowiona w sprawie auta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 smutno mi :o wiem wiem niecierpliwiec jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 7, 2009 i co ja teraz bede robic do 14 bede siedziec jak na szpilkach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Euforka to tylko 3 godzinki zlecą szybciutko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 wszystkim:) nareszcie i ja mam dziś wiosnę za oknem!! a jutro charci spacer umówiony,jeszcze wilczrze i deery będą :) czyli od największego charta prawie po najmniejszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Euforka cierpliwość jest cnotą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Izunia wiosnę ? a u mnie coś w nocy przyprószyło jeszcze bo wczorajsze ślady już białe :o i zimno ,chyba nawet na minusie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach