Ciastek 0 Napisano Luty 14, 2009 no i dla Shirley ;-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) :-):-):-):-) Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 hej dzioลchy z okazji urodzinek cรณr ie synow i tych co obchodzฤ i nie obchodzฤ walentynki skladam naj...najserdeczniejsze zyczionka jak najwiecej saลusรณw,saลat i zioลa :) Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 14, 2009 wszystkim:) i na walentynki Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 14, 2009 Pudeลko za limit!! Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 14, 2009 Mindy u ciebie dziล podwรณjne ลwiฤto!!bawcie siฤ dobrze i wszystkiego najlepszego!!!!! Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 14, 2009 ja pierdole, 10 stronek musze doczytac!!!! zobacze kiedy mi sie to uda :) dobra lece dalej! duzo milosci na Walentynki wam zycze Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 a ja dla jaj taki wierszyk walentynkowy wysylam wlasnie dla mojego W ...padnie ze smiechu hihi W Dniu Zakochanych, w dniu Walentynki przyjmij ลผyczenia od swej dziewczynki. Byล byล zdrowy, pogodny nigdy zaล chลodny, kochaj mnie zลotko czule i sลodko, bฤ dลบ moim Bฤ czkiem ja Twa Stokrotka lecz Ciฤ ostrzegam mรณj chลopcze sลodki nie zapyl nigdy innej stokrotki! Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
pudeลko czekoladek 0 Napisano Luty 14, 2009 martoszka no wierszyk bomba!! chyba go skopiuje!!!!!:D dzieki za ziola i salate:D nareszcie czuje sie usatysfakcjonowana:D:D:D a i dla corki mindy a dla wszystkich lece na zakupy moje dziecko sobie przypomnialo ze jutro jedzie na bialฤ szkole i dzinsow brak:P Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
pudeลko czekoladek 0 Napisano Luty 14, 2009 w Walentynki w restauracji przy stoliku siedzi samotny facet. podchodzi kelner i pyta: -szampan? a goลฤ na to: -Nie,ลผ babom tylko poszลa szraฤ! z innego topiku ukradzione:D Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2009 macham ze zyje Mindy najlepszego dla cory Dla Was wszystkich najlepszego z okazji walentynek pozniej doczytam zaleglosci-znow mnie gonia:P Mindy jak mozesz odezwij sie potem do mnie na gg -prosze Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2009 :) za limity daลam wczoraj a dziล dajฤ na walฤwtynki ;) cobyลmy siฤ kochaลy nie tylko na 14tego ;):D Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2009 Mindy wszystkiego najlepszego dla cรณry ! niech jej siฤ wszelkie marzenia speลniajฤ ! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 14, 2009 Martoszka za stronkฤ i walentynkowa dla wszystkich ;) i idฤ leลผeฤ dalej poลamaลo mnie dziล ledwo siฤ ruszam :o Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 14, 2009 heheehhe super wierszyk Martoszka u mnie 3 gary kartaczy sie gotuja, wyszlo mi 21 sztuk, kuzwa i jeszcze 6 czeka na jakis wolny garnek, ja pitole gdzie ja to wszystko pogotuje :p Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2009 Doczytalam Martoszka za stronkowea tu za porzednie Pudelko pod te 4 tys Euforka niema tego zlego coby na dobre nie wyszlo ! Wiem ze Ci przykro -ale znajdziesz ladniejszy,tanszy a na tego gosci juz wogole nie reaguj Male pytanko -zwrocil Ci za ten przeglad? Ja bym mu z gardla kase wydarla ! Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 14, 2009 Bylam dzis na aerobiku-ludzie mokra bylam hahaha dzis akurat bylo turbo:P wiec myslalam ze tam padne;) tempo szybkie-nie znalam ich krokow,trudno bylo dotrzymac im tempa hehehe ale potem mi instruktorka powiedziala ze jak na pierwszy raz to dobrze mi poszlo hihi ciekawe czy jutro z lozka wstane:P Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 moj dom przesladuje pech :o Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 kurde nooo nawet nie pytajcie co sie dzis stalo... a wlasciwie co sie dzieje Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 haha euforka a ja sie wylamie i zapytam choc odpowiedzi na sile nie oczekuje :) hugo...no wiem jak to jest pierwszy raz na aerobiku :) jutro jak jutro ale pojutrze to dopiero calkowicie odczujesz te cwiczenia hihi Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 problem z kanalizacja... 2 gosci sie juz meczy od ponad godziny i tak od rana Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 najpierw przyszla sasiadka ze jej w takim otworze co kazdy w naszym pionie ma leci woda po rurze kanalizacyjnej a ona gdzies tam ma klimatyzator umieszczony i ze ona sie boi dwa pietra nizej poszla mama zobaczyc co sie dzieje pietro nizej no i tam tez leci u nas od 2 dni bylo slychac bulgoty w rurach wiec z rana jeszcze kupilysmy kreta a po krecie zatkalo sie u nas w cholere Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 i tak woda w wannie stoi Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 ja pierdziele ciagle cos sie musi dziac oszalec mozna Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 oczywiscie ojciec ma wszystko w dupie poszedl spac Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 hahah euforka u mojej mamy tez jest podobnie co jakis czas ale u niej jeszcze gorzej bo wybija jej wode z sedesu i wylewa sie na dom ojciec(hydraulik z zawodu)tez raczej chcฤ c miec problem z glowy idzie spac mysli chyba ze do przespi i sam zniknie :O Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 :(:( masakra gosciu mowi, ze cos komus musialo wpasc tylko, ze na 99% nic nikomu nie wpadlo Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 u mamy w bloku jak wlasnie odpychali to przewaznie jakies szmaty,ลcierki a raz nawet znalezli mop kto mop wrzuca do sedesu :Oi jak on wogole przeszedl :P Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 o kurde szok :o kto mop wrzuca do wc? albo w ogole jakies szmaty zeby wrzucac masakra Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 no wiesz moze niechcฤ cy ,przewaznie przed swietami jakimis jak ludzie sprzatajฤ ...okna myjฤ myjฤ w misce ,zapomnฤ ze tam szmata i wyjewajฤ do sedesu :O Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 14, 2009 moja corka ma dzis wystep a potem Walentynkowฤ impreze pojechala z kolezankฤ wiec nie jade,nie chce mi sie malego ubyerac i ciagnac pada snieg z deszczem ,wieje i chlapa niesamowita :O Udostฤpnij ten post Link to postu Udostฤpnij na innych stronach