pestka-4 0 Napisano Marzec 15, 2009 hahahahha sie dogadali :D :D stronak przeleciala i nie wiadomo o co biega :P nie nie nie nic z tych rzeczy hahahahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 15, 2009 jesooo nooo .. stronka* cos mi sie palce placza bueheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 15, 2009 chyba czas na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 15, 2009 Mmmm :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 15, 2009 nie cierpie poniedzialkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 15, 2009 hellol ludki ja wrocila z pieknego weekendu nad morzem...z pudelkiem muszelek, cudna pogoda ...;p a wy serca nie macie tak napykac w weekend! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 15, 2009 oby ta pogoda zostala, bylo 15 stopni, bezchmurne niebo, morska bryza we wlosach... mialam czas poukladac sobie troche mysli w glowie. oderwac sie od problemow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 15, 2009 lajzo ty :P gdzie sie szlajasz hahah .. jak tam wialo troche?? czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 15, 2009 mindy hej i jak morskie powietrze pomoglo poukladac mysli? zazdroszcze ladnej pogody i morza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Marzec 15, 2009 piekna pogoda, nie wialo za mocno, taka lekka bryza, spacerek po plazy...latawce, szum fal... chyba sie jeszcze skusze na powtorke;) wiem ze decyzja ktora podjelam jest najlepsza jaka do tej pory podjelam w swoim zyciu...widze swiatelko na koncu tunelu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 15, 2009 skoro jest swiatelko to nie bedzie zle mam nadzieje ze sluszną decyzje podjelas :) a teraz ide moze na TV lukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 no mendo ja tez mam nadzieje hahaha .. ze wreszcie bedzie jak chcesz :D zreszta znajac ciebie i jak wyjdzie na twoje hhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 :) Mindy ummm fajnie pewnie bylo :) ja niby do morza mam niedaleko ale jednak 5h jazdy:) Nie wiem o co biega ale pewnie o cos waznego wiec zycze zeby decyzja byla sluszna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 no tak.. poniedzialek nie wiem gdzie mi te dni uciekaja :o oby ten tydzien tez szybko zlecial bo bede siedziec w robocie do 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 16, 2009 mmm lap ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=U2y27ENz4oM&feature=related buehehehehe dobre hahahahaah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 Mindy nie wiem jakie decyzje podejmowałaś,ale skoro nad morzem to na pewno będzie dobrze!!:D u mnie jeszcze za zimno aby nad morze jechać....chociaż mam bliżej niż Euforka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 16, 2009 a teraz korzystam,ze mój jedzie służbowo do Zielonej Góry i się z nim zabieram :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 :) MMM stronkowe Izunia milego pobytu zycze:) Mindy ja tez niewiem o co biega-ale oby ta decyzja pomogla Ci w zyciu Nad morze tez bym pojechala-daleko niemam 2 godziny samochodem-ale jakos zawsze cos wyskozy ze czasu brak:P Pestka hahahah dobre z ta blondynka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Wygralyscie cos w piatek w lotka? bo ja nie:( ech jakos niemam szczescia hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 oo ta stronka to chyba na pocieszenie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 16, 2009 :) stronkowe :) ja też nic nie wygrałam :( wpadłam powiedzieć dzień dobry i lecę dalej wszystko w biegu może do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 16, 2009 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 witam ja tez nie lubie poniedzialkow.....zaczal sie znowu pech? nie moglam auta znowu odpalic....nie wiem co mu odpalilo podrzucil mnie ąsiad do przedszkola zeby malego zawiesc bo jechal akurat w tamtą strone do pracy niestety nie dojechalam bo mam prawie 10 km. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Eternity przysiadz na chwile :) Ciastek co jezyka wystawia hé? Martoszka oj tylko nie pech od samego poniedzialku ! a kysz-to do pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Eternity dzieki za zielone moje pranie na dworze dynda:D Slonca niema ale jest cieplo i wiatr dzis juz tak nie wieje jak wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 pestka ta blondynka w aucie mnie normalnie rozbroila....odrazu poprawil mi sie humor hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 16, 2009 rano zaczynal padac deszcz ze sniegiem i temu sie wkurzylam ze na zlosc te auto ale jak juz wracalam se spacerkiem to az sie zgrzalam....mam słonkooo :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 16, 2009 Martoszka to specjalnie dla Ciebie na poprawe humoru:D kiedys to w tv widzialam ale teraz znow leje:D http://www.youtube.com/watch?v=HNNhMNK_eEY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach