Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 my dzis w domu urzedujemy na spokojnie :p,od jutra znow dietka ;-) bylismy dzis w restauracji potwierdzic termin,podac liste gosci i dac zaliczke, jesli bedzie dobra pogoda to obiad bedzie na tarasie na zewnatrz,trzymajta wiec kciuki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 znaczy jak, przyjecie czy inna impra bedzie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 u mnie w tym roku przyjecie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 Mmmmm no bedzie bedzie komunia cory :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 13, 2009 w sumie jak by tam mozna bylo wypic cos no oczywiscie jakies % to by calkiem w deche bylo a tak to znowu obżarstwo bedzie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 ja dla córki tez robilam w restauracji ale alkoholu niestety nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 ale to u nas nie Polska i alko moze u Ciastka bedzie !! :D u mnie na malej komunii byl :D tu inna tradycja i mentalnosc ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Lma6AuJ47gQ&feature=related :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 no ale twoja miala komunie z Belgijskiego kosciola a ciastka chyba do PL chodzi nie?wiec moze tak jak u nas ze rodzice podpisywali karteczke ze na komunii nie bedzie alkohola? ciartek jak to u ciebie bedzie ...beda % czy nie hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Martoszka,moja tez bedzie miala komunie w belgijskim kosciele :p przewiduje alko ino wino do obiadu w restauracji bo beda Belgusy m.in a oni pija, tyle ze nie bedzie tego jak na weselu,nie bedzie chlania,tylko na trawienie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 jak dla mnie to alko nie powinno byc na takiej imprezie, chyba, ze winko na trawienie, symbolicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 jo u mnie tyz bylo winko :D Belgusy tu ciagle pija do obiadu po obiedzie itp .. wiec jak nie wypic na nawet komunii .. dla nich to nie do pomyslenia , fakt w PL sie nie pije na komunie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 mam slonko i jest w miare cieplo....choc nie goraco no moim zdaniem winko i piwka do obiadu mozna podac na komunie...nawet w PL moglo by to byc,ale czy by przeszlo? wiadomo jak niektorzy polacy piją.....nawet na stypach pod koniec spiewy i wywracanie stolow :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 :) Ja komunie tez robilam w restauracji i jak ktos mial ochote to bral wino-ale to tak na lepsze trawienie-nie zeby sie od razu upic U mnie dzis tez slonko-chyba sie wybiore na polowanie za koszula Chce taka niebieska z bialymi mankietami i kolnierzykiem ale jakos natrafic nie moge hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 wszystkim:) święta,święta....i po świętach :) a teraz znowu kilka dni dietkowania,aby ciuchy jednak nie zostały takie przyciasne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 14, 2009 ale teraz weekend szybciej bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 a co tak malo napitolili :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 tak mało napitolone.bo trzeba się ogarnąć po świętach :P niektórzy muszą pranie odstawić zakupy zrobić,bo pustki w lodówce jakiś obiadek sklecić psy wybiegać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 no, a niektorzy to oprocz tego jeszcze w pracy byli .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ale za to zielone dostaną ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 jakie zielone Izunia :p ,toc to same drobniaki sa :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 witam spowrotem, bylo zajebiscie, daleko od problemow ;) ale wszystko co piekne szybko sie konczy :( doczytalam costa napitolily, dziekuje za fotki :) Martoszka jak nastka . ciastek, super women+ lysy batman zdazyli z robota przed swietami[chyle czolo] efekt piekny, gratulacje ;) , wlasnie mam 30 stopni w wieczornym slonku. ide zrec, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 14, 2009 komu tam i za co no i po co w ogole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 14, 2009 :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 mindy witanko...opowiadaj jak nacykala zdjec to wysylaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 czy dzis gg strajkuje?? no kuwaaaaaaaaa Martoszka nie masz ode mnie wiadomosci?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 pestka i ja do ciebie pisalam ,ale zero odzewu tak sie zle czulam od 15h ze masakra, ale ok 19h przeszla burza z blyskami i deszczem i juz mi lepiej :p znaczy cosik w powietrzu bylo ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach